Προς το περιεχόμενο

Fender Hot Rod Deluxe III


fatalv

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας παίδες...

 

Έψαξα στο φόρουμ αρκετά, αλλά δεν βρήκα ένα αυτοτελές θέμα πάνω στο νέο διαμάντι της Fender: στον Hot Rod Deluxe III.

 

Ο ενισχυτής βγήκε στην αγορά πρόσφατα και σίγουρα πολλοί από εσάς θα μπήκατε στον κόπο να τον ακούσετε, κάποιοι να τον δοκιμάσετε και κάποιοι άλλοι να αδιαφορήσετε απλά ;D. Παραθέτω 2 βιντεάκια τα οποία είναι ενδεικτικά αν και δυστυχώς δεν χρησιμοποιούν κάποια άλλη κιθάρα πλην της Fender. (αλήθεια είναι πρόβλημα αυτό;  ;D)

 

 

 

Θα ήθελα να μείνουμε λίγο στον συγκεκριμένο ενισχυτή και να συζητήσουμε για τα χαρακτηριστικά του πλεονεκτήματα, αλλά ίσως και για κάποια υποφαινόμενα μειονεκτήματα.

Ξεκινώ εγώ:

 

1. Όποιος είχε στενή επαφή με τον συγκεκριμένο ενισχυτή, εννοώντας sound testing, ας παραθέσει τις προσωπικές του εμπειρίες. Εγώ δεν έτυχα τέτοιας εμπειρίας, έως σήμερα.

 

2. Υπάρχει πραγματικά βελτίωση, σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο της Hot Rod Deluxe ή απλά βαδίζει στα ίδια χνάρια; Γιατί κάποιος να προτιμήσει τη νέα σειρά; Παραθέστε απόψεις.

 

3. Η ύπαρξη του More Drive Channel με εντυπωσίασε αρκετά και θεωρώ πως δίνει αρκετό vintage χρώμα για πολύπλευρα ηχοχρώματα. Η δικιά σας άποψη;

 

4. Το μεγάφωνο του συγκεκριμένου ενισχυτή είναι ΑΛΗΘΙΝΑ αυτό που χρειαζόταν η συγκεκριμένη σειρά, ή θα προτιμούσατε κάτι διαφορετικό; Η ερώτηση, φυσικά, απευθύνεται σε γνώστες, κάτι που προσωπικά δεν είμαι. ;D

 

5. Παραθέστε οποιαδήποτε άλλη σκέψη σας.

 

Ο συγκεκριμένος ενισχυτής θα αποτελέσει, λογικά, την επόμενη αγορά μου και θα ήθελα να γραφούν όσο περισσότερες εμπειρίες, συμβουλές και προτροπές, γίνεται.

Θα επιθυμούσα, να μην καταλήξει το θέμα σε συζητηση του τι ήχου επιζητώ, διότι δεν με ενδιαφέρει κάτι τετοιο και δεν άνοιξα το θέμα με τέτοιον σκοπό. Με ενδιαφέρουν αποκλειστικά οι γνώμες πάνω στον ενισχυτή.

 

Σας ευχαριστώ.    

...από την πολλή γκαργκανέλα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

για να ηρεμησεις εχοντας μαρκ,μαρσαλλ fender twin,ειναι οτι καλυτερο all around με χροια φεντερ για καθαρα που μπορεις να βρεις...το βρωμικο στους προηγουμενους ηταν αθλιο...σ αυτον ακουγεται καλυτερο τουλαχιστον απ τα βιντεακια...

 

μονο μελανο σημειο αν θελει να το πει καποιος ετσι εμενα δεν με χαλαει ειναι οτι ειναι καπως πιο κομπρεσσαρισμενος ο ηχος απ τους παλιους κλασσικους φεντερ...

 

για μενα που τον ειχα ειναι κορυφη ακομα μου λειπει...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Aυτό το παραπάνω κομπρεσάρισμα που λες, δεν δίνει ισχή παραπάνω, όσον αφορά το ηχόχρωμα του ενισχυτή; Καλό δεν είναι; ;)

 

Θα ήθελα κ άλλους συνφορουμίτες να εκφράσουν τις απόψεις τους. 8)

...από την πολλή γκαργκανέλα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ που είμαι κουλός και άσχετος,για αυτό το μωρό μαζεύω λεφτά.

 

Τον δοκίμασα ανάμεσα σε άλλους 2 λαμπάτους (έναν μάρσαλ,δεν θυμάμαι μοντέλο,και έναν μπλάκσταρ που πάλι δεν θυμάμαι μοντέλο,αν μου άρεζαν θα θυμόμουν βέβαια) σε μαγαζί,και εννοείται τρελάθηκα με τα καθαρά του.

 

Βέβαια δεν έχω ακούσει πολλούς,αλλά από αυτό που άκουσα έχω καταϊκανοποιηθεί

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εχω γραψει σε studio με το προηγουμενο μοντελο,μου αρεσε παρα πολυ και στα καθαρα του,

εαν εισαι vintagaκιας μεχρι αηδιας ισως σου ξυνισει λιγο επειδη ειναι πιο 'αρπαγμενος' και ισως ναι λιιιγακι πιο compressed,ειναι πολυ δυνατο μηχανημα ηχητικα (σε ενταση)και πολυ καλη πεταλομηχανη, μπορεις να παιξεις τα παντα,

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Moυ αρέσει και η Vintage χροιά του στο βρώμικο και φυσικά τα καθαρά ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ.

Κυρίως για αυτά θα τον πάρω, καθώς το overdrive μου είναι ένα Telegun. Δεν επιζητώ πολλά σε ήχους, εφέ και μπιχλιμπίδια, αλλά η ευελιξία του συγκεκριμένου ενισχυτή με μαγεύει.

 

Εννοείται πως τα Watt του είναι υπεραρκετά κ για Live. Και φοβερό response και συνεργασία με πεταλάκια διάβασα, ΠΑΝΤΟΣ τύπου...Είναι μανούλα! 8)

...από την πολλή γκαργκανέλα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου