ax1ss Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2011 Καλησπέρα ψάχνω ένα τραγούδι, που νομίζω ότι το λένε οι rage against the machine , και καπου προς το τέλος τραγουδάει- ραπάρει ενας πιτσιρικάς για λίγο. Το είχαν βάλει και στο ραδιο αρβύλα μια φορά και το αφήσαν να παίξει ολόκληρο. Ευχαριστώ MetalCaster Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
comealot Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2011 Δύσκολα να υπάρχει τέτοιο κομμάτι... Ίσως ήταν ο De la Rocha αλλά σου διέφυγε! Δώσε λίγες πληροφορίες ακόμα,αν υπάρχουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ax1ss Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2011 δυστυχώς δεν εχω καποια παραπανω πληροφορια.. το χαρακτηριστικό του ειναι που ραπαρει ο πιτσιρικας.. το ειχαν σχολιασει και οι ραδιο αρβυλα αυτο, άλλα έλα που δεν πρόλαβα να ακουσω πως λέγεται MetalCaster Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
con_bass Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2011 νομίζω αυτό που ψάχνεις δεν έχει σχέση με τους Rage Against the Machine. Μάλλον εννοείς το τραγούδι του Kid Rock με όνομα Devil Without a Cause [flash=200,200] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ax1ss Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2011 NAI ρε ΜΑΝ!! εισαι ωραίος ;) 1k thanx MetalCaster Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
con_bass Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2011 Τίποτα, καλή ακρόαση :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση