Προς το περιεχόμενο

fender delux modified


les kef

Προτεινόμενες αναρτήσεις

τωρα τελευταια ψαχνω να αγορασω ενισχυτη λαμπατο!και επεσε στο ματι μου ο εν λογο fender !υπαρχει κανει που να εχει παιξει η να τον εχει ακουσει η να ξερει τελοσ παντων 5 πραγματα για αυτον ?δεχομαι και προτασεις για λαμπατο ενισχυτη κοντα στα λεφτα του fender  θα βοηθησετε πολυ γιατι εχω πελαγωσει με τοσους που εχω δει...η κιθαρα μου ειναι μια les paul gibson studio !

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κριμα να δωσεις 700 ευρω για κατι τοσο μετριο οταν στις αγγελιες θα βρεις ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ σε αυτα τα λεφτα.

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημέρα!Τον είχα αυτόν τον ενισχυτή για περίπου 1 χρόνο και κάτι,οπότε θα σου πώ κάποιες λεπτομέρειες. Το καθαρό κανάλι είναι "καλό" αλλά κάπως μουντό και dark για fender(δεν έχει τα γνήσια παραδοσιακά καθαρά ενός fender, αυτό το ξεκαθαρίζω).Και μιά σύγκριση:ο blues junior έχει σαφώς καλύτερο καθαρό κανάλι άσχετα που είναι 15άρης. Η ένταση του καθαρού παρα είναι ευαίσθητη, ακόμα και στο 1 είναι πάρα πολύ δυνατό το volume. Οπότε μέτρια τα πράματα στο πρώτο κανάλι. Το βρώμικο κανάλι απο την άλλη είναι πολύ καλό,καλύπτοντας μεγάλη γκάμα απο ήπια πράγματα μέχρι σκληρό hard rock. Καθαρίζει εκπληκτικά όταν χρησιμοποιείς το volume της κιθάρας και επίσης μπορείς να παίξεις άνετα στο σπίτι σε χαμηλές εντάσεις χωρίς να χάνεις τον ήχο σου και επίσης δεν ενοχλείς κανέναν. Τέλος τα build in effects με άφησαν άφωνο. Το reverb,το chorus και το delay είναι το κυρίως όπλο και η μεγάλη επιτυχία της Fender κατα την γνώμη μου σε αυτόν τον ενισχυτή. Είναι μελετημένα,πολύ ζεστά και τόσο αληθινά που συγκρίνονται άνετα με boutique πετάλια της αγοράς. Οι ρυθμίσεις  του delay και του chorus είναι τόσο καλοσχεδιασμένες που μπορείς να καλύψεις όλη την γκάμα των Pink Floyd για παράδειγμα.Είναι o απόλυτoς εφεδοενισχυτής.

 

Συμπέρασμα: Αν σε ενδιαφέρει για σένα ο ενισχυτής να έχει καλό και ποιοτικό βρώμικο κανάλι μαζί με build in effects (για να μήν κουβαλάς ξεχωριστά τα πεταλάκια) τότε δεν χρειάζεται να κοιτάξεις αλλού.

 

Αυτά...φίλε μου αν ενδιαφέρεσαι ακόμη πήγαινε να τον ακούσεις σε κάποιο μαγαζί διότι όλα αυτά που σου έγραψα είναι εντελώς υποκειμενικά για να ξέρεις. Τα αυτιά σου να εμπιστευτείς όταν θα τον δοκιμάσεις.

 

 

The player makes the guitar, not the opposite.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου