Προς το περιεχόμενο

Κατασκευή ηλ. κιθάρας.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

γιατι δεν θα μαθει ? μαλλον δεν ξερεις ΠΟΣΟΙ κιθαριστες τροπον τινα δεν ξερουν  ποια ειναι η γειωση και πως σεταρεται μια κιθαρα......

Δεν διαφωνω αλλα...

Δεν θα μαθει για την κατασκευη!

Μην μπερδευομαστε! Αλλο η κατασκευη και αλλο οι μοντες ;)

Επισης το οτι οδηγας αμαξι δεν παει να πει οτι ξερεις να το φτιαξεις!(αυτο παει στους κιθαριστες. Δεν θα πληρωσω να δω καποιον να αλλαζει μαγνητες επι σκηνης) ;D

www.mario-art2.blogspot.com

www.mario-art.blogspot.com

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 32
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δεν διαφωνω αλλα...

Δεν θα μαθει για την κατασκευη!

Μην μπερδευομαστε! Αλλο η κατασκευη και αλλο οι μοντες ;)

Επισης το οτι οδηγας αμαξι δεν παει να πει οτι ξερεις να το φτιαξεις!(αυτο παει στους κιθαριστες. Δεν θα πληρωσω να δω καποιον να αλλαζει μαγνητες επι σκηνης) ;D

μα το ξεκαθαρισαμε ποιο πανω οτι ειναι αλλο η συναρμολογηση και αλλο η κατασκευη....  ;D συμφωνω σε αυτο που λες αλλα επαναλαμβανω οτι απο καπου πρεπει να αρχισει καποιος...

think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band

Terry rules the bass

Ο τιτλος του thread λεει

"Κατασκευή ηλ. κιθάρας"

;D

αυτο λεω και εγω......τι κανεις εδω ? ωραια μερα εχει αντε τελειωσε εκεινη την παλιο Les PAul σου ειπα θελω να ερθω να παιξω  :D :D

think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band

Terry rules the bass

Ο τιτλος του thread λεει

"Κατασκευή ηλ. κιθάρας"

;D

...και πρέπει να προστεθεί...εκ του μηδενός ;D

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

αυτο λεω και εγω......τι κανεις εδω ? ωραια μερα εχει αντε τελειωσε εκεινη την παλιο Les PAul σου ειπα θελω να ερθω να παιξω  :D :D

Ειπαμε καθημερινες δεν εχει παλιο Les Paul (ασε που τωρα σχολασα). Απο βδομαδα γυρναει και η ωρα ... αστα να πανε.

...και πρέπει να προστεθεί...εκ του μηδενός ;D

ή αλλιως "Κατασκευη απο τη μεση και μετα"

Τελικά μάλλον θα κάνω αυτό που μου προτείνετε οι περισσότεροι, δηλαδή θα αγοράσω ένα kit και για αρχή θα πειραματιστώ πάνω σε αυτό... Για αργότερα βλέπουμε.

Ξέρετε κάποιο κατάστημα στην Αθήνα που να πουλάει guitar kits;;(ενδιαφέρομαι κυρίως για explorer style)

Τελικά μάλλον θα κάνω αυτό που μου προτείνετε οι περισσότεροι, δηλαδή θα αγοράσω ένα kit και για αρχή θα πειραματιστώ πάνω σε αυτό... Για αργότερα βλέπουμε.

Ξέρετε κάποιο κατάστημα στην Αθήνα που να πουλάει guitar kits;;(ενδιαφέρομαι κυρίως για explorer style)

Από Ελλάδα, δύσκολο να βρεις explorer kit αλλά υπάρχουν καταστήματα με κιτ(δες λινκ). Άνετα βρίσκεις explorer κιτ και μάλιστα καλό στο thomann (από Γερμανία) που είναι μακράν από τα καλύτερα καταστήματα.

το κιτ του thomann:

http://www.thomann.de/gr/tenayo_ex_style_kit.htm

greek store:

http://www.guitarkitshop.com

ΥΓ: πάντως φτιάχνεις εύκολα ένα απλό explorer σώμα σε ξυλουργείο με λίγη βοήθεια. Βιδώνεις κι ένα μπρατσάκι οικονομικό επάνω(από ebay, αγγελία κλπ) και είσαι έτοιμος.

Δεν καίγομαι τόσο να είναι Ελληνικό το μαγαζί, αλλά τουλάχιστον Ευρωπαϊκό για να μην μπλέκω με τελωνεία κλπ.

Του thomann το kit το έχω δει αλλά το σχήμα κάθε άλλο παρά explorer είναι...  ::)

Υπάρχει άλλο ευρωπαϊκό κατάστημα με αξιοπρεπή kit;;

Δεν καίγομαι τόσο να είναι Ελληνικό το μαγαζί, αλλά τουλάχιστον Ευρωπαϊκό για να μην μπλέκω με τελωνεία κλπ.

Του thomann το kit το έχω δει αλλά το σχήμα κάθε άλλο παρά explorer είναι...  ::)

Υπάρχει άλλο ευρωπαϊκό κατάστημα με αξιοπρεπή kit;;

δες το γερμανικο ebay

Slow must go on....!!!!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου