badtothebone Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2011 γεια χαρα σε ολους, επειδη βασανιζομαι τοσο καιρο να διαλεξω αναμεσα στις δυο θα ηθελα μερικες συμβουλες. ξερω οτι ειναι ολοιδιες περα απ'το pickguard και τους μαγνητες[duncan,dimarzio]. οποτε για πειτε τη γνωμη σας και τις διαφορες.φυσικα παντα στο μυαλο υπαρχει η λυση fender dave murray η jackson adrian smith. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
metalmike Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2011 Εμφανησιακα και μονο θα επελεγα so-cal :) http://www.facebook.com/dreambleedofficial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
badtothebone Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2011 ναι οντωσ πιο ωραια αλλα....seuymour duncan. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2011 Και εγώ την so-cal θα αγόραζα ;) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2011 Ο κιθαρίστας μας έχει την so-cal και μόνο τα καλύτερα έχω να πω για τον ήχο της... Το μόνο περίεργο που δεν ξέρω πως και γιατί (κιθαρίστας δεν είμαι) είναι ότι στο floyd δεν είναι σκαμμένο το σώμα με αποτέλεσμα να μην πηγαίνει ανάποδα... LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nexarulhu Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2011 Καλησπερα Εγω παλι προτιμω τη san dimas λογω duncan... EXPECT THE UNEXPECTED... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
metalmike Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2011 Για κατι που αλλαζει ευκολα μη σε τρελαινει πολυ. Μπορεις να παρεις τη so-cal και αμα δε σου κανουν ηχητικα οι μαγνητες (δε βλεπω το λογω να μη σου κανουν μονο και μονο επειδη δεν ειναι SD) βρισκεις πανευκολα κιολας το σετακι που εχει η san dimas και πουλας το σετακι των dimarzio :) http://www.facebook.com/dreambleedofficial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neokosmi Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2011 Νομιζω οτι το υφος των Dimarzio ταιριαζει πιο πολυ στο στυλ της συγκεκριμενης κιθαρας, οποτε so-cal και απο εμενα. Ειχα την τυχη να παιξω με μια και ειχε πολυ καλο ηχο (χωρια που το look της μου αρεσει). Δεν εχω δοκιμασει την san dimas. Eιναι καθαρα θεμα γουστου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
georgekz750 Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2011 Για κατι που αλλαζει ευκολα μη σε τρελαινει πολυ. Μπορεις να παρεις τη so-cal και αμα δε σου κανουν ηχητικα οι μαγνητες (δε βλεπω το λογω να μη σου κανουν μονο και μονο επειδη δεν ειναι SD) βρισκεις πανευκολα κιολας το σετακι που εχει η san dimas και πουλας το σετακι των dimarzio :) Αυτο εκανα και πλεον ειναι η βασικη μου κιθαρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση