Sinner Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2011 Τελικά ρε παιδιά με μπερδέψατε... Να τον αφήνω όλη μέρα ανοιχτό ή να τον κλείνω κ να τον ανοίγω...? Επαναλαμβάνω ότι ο ενισχυτής είναι transistor και όχι λαμπάτος επομένως δεν έχω πρόβλημα μήπως χαλάσει καμιά λάμπα απλώς δεν γνωρίζω τι παίζει με την τροφοδοσία ρεύματος και επομένως αν δεν κάνει καλό να ανοίγει και να κλείνει συχνά(γύρω στις 4-5 φορές την μέρα)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2011 Τον ανοίγεις λίγο πριν παίξεις και τον κλείνεις αν θα φύγεις από το σπίτι ή αν πας για ύπνο. Και να τον ξεχάσεις ανοικτό να τον αφήσεις δεν τρέχει και τίποτα σπουδαίο. Από την άλλη, αν τον ανοιγοκλείνεις κάθε ώρα, μάλλον τον πηδάς. Καλύτερα; Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
myster_maze Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2011 Αυτό βέβαια (κατανάλωση) αναιρείται στην τάξη Α αν δεν απατώμαι..... Edit: Αν έχεις βάλει έναν ενισχυτή τέρμα και μερικά ενεργά εφφέ πριν drive, booster κτλ τέρμα, τότε δεν αναιρείται τίποτα. Τώρα αν παίζεις ακριβώς εκεί που δεν παραμορφώνει ο τελικός δηλαδή τάξη Α τότε καταναλώνει την ισχύ του τελικού συν τα νήματα τα οποία αν είναι 5-6 λυχνίες συν ανορθώτρια ένας 15W μπορεί να φτάσει να καταναλώνει 50-60W. Τελικά ρε παιδιά με μπερδέψατε... Να τον αφήνω όλη μέρα ανοιχτό ή να τον κλείνω κ να τον ανοίγω...? Επαναλαμβάνω ότι ο ενισχυτής είναι transistor και όχι λαμπάτος επομένως δεν έχω πρόβλημα μήπως χαλάσει καμιά λάμπα απλώς δεν γνωρίζω τι παίζει με την τροφοδοσία ρεύματος και επομένως αν δεν κάνει καλό να ανοίγει και να κλείνει συχνά(γύρω στις 4-5 φορές την μέρα)... Να τον αφήνεις όλη μέρα ανοιχτό. Αν πάρεις και λαμπάτο να κάνεις το ίδιο. Να χαμηλώνεις μόνο το volume της κιθάρας ή του ενισχυτή όταν δεν παίζεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
comealot Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2011 Να τον αφήνεις όλη μέρα ανοιχτό. Αν πάρεις και λαμπάτο να κάνεις το ίδιο. Να χαμηλώνεις μόνο το volume της κιθάρας ή του ενισχυτή όταν δεν παίζεις. Ούτε καν standby αν τον αφήσουμε για κανά 3ωρο πχ? :-[ Δεν θα τον βρούμε κάρβουνο μετά? :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
myster_maze Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2011 Ούτε καν standby αν τον αφήσουμε για κανά 3ωρο πχ? :-[ Δεν θα τον βρούμε κάρβουνο μετά? :P Όχι, κάρβουνο δεν θα τον βρεις, αυτό έλειπε. Αν θες να χρησιμοποιήσεις το StabdBy μπορείς να το χρησιμοποιήσεις, προσωπικά κλείνω volume. Μην ξεχνάς ότι και το StandBy ένα άνοιξε-κλείσε είναι. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2011 Προσωπικά ό,τι μπορεί να σβήσει το σβήνω εκτός από αυτά που έχουν λάμπες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2011 Εγω παντως γυρισα χθες απο το εξωτερικο και βρηκα τον Marshall 1974x.....ΑΝΑΜΜΕΝΟ... ;D....ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ....τον ειχα ξεχασει ανοικτο.... Η αντιδραση μου? Εβαλα την τελε μου & επαιξα λιγακι... Ωραια ακουγονταν... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2011 Εγω παντως γυρισα χθες απο το εξωτερικο και βρηκα τον Marshall 1974x.....ΑΝΑΜΜΕΝΟ... ;D....ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ....τον ειχα ξεχασει ανοικτο.... Η αντιδραση μου? ...όταν θα έρθει ο λογαριασμός της ΔΕΗ..... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2011 Εγω παντως γυρισα χθες απο το εξωτερικο και βρηκα τον Marshall 1974x.....ΑΝΑΜΜΕΝΟ... ;D....ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ....τον ειχα ξεχασει ανοικτο.... Η αντιδραση μου? Εβαλα την τελε μου & επαιξα λιγακι... Ωραια ακουγονταν... 1 ερωτηση off topic προς τον SF...... αυτος ο marshall.....γιατι εχει τοσα inputs ? think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2011 Εχει οσα εχουν ολοι οι vintage ενισχυτες με 2 "καναλια",μια low & μια high για καθε καναλι....ολοι οι vintage Marhall/Vox/Fender ετσι ειναι,μη ξεχνας αλλωστε οτι τα χρονια τα παλια....που δεν υπηρχαν λεφτα πολλες φορες ολη η μπαντα απο εναν ενισχυτη εβγαινε... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση