Προς το περιεχόμενο

seymour duncan neck pickup - liitle 59 or hot rails?


Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα σε ολους.ετοιμαζω μια stratocaster χειροποιητη και εχω ενα μικρο θεματακι με τον neck μαγνητη (στη γεφυρα θα βαλω seymour duncan sh4 tb και στη μεση εναν hot stack ή texas special).αναφερομαι σε single coil size humbucker.σε αλλη κιθαρα εχω τον sh2n και σε μια αλλη εχω τον hot rails.και οι δυο με καλυπτουν,αλλα δεδωμενου οτι ο sh2n δεν υπαρχει σε single coil size ειμαι αναμεσα σε hot rails και little 59.τον '59 δεν ειχα την ευκαιρια να τον δοκιμασω.τους εχει δοκιμασει κανεις και τους δυο ή εστω να τους εχει ακουσει?θα ηθελα πολυ τις αποψεις σας.η μουσικη που παιζω κυμαινεται απο blues μεχρι metal/thrash/nu κλπ οποτε θα ηθελα ενα μαγνητη που να εχει αρκετα καλα καθαρα αλλα να συμπεριφερεται καλα και με distortion.o 59 πλησιαζει περισσοτερο τον sh2 ή τον hot rails?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συμφωνα με τη σελιδα του duncan χονδρικα ο μικρος 59αρης δειχνει πιο κοντα στον jazz.

Και πιο κοντα δειχνει αυτος http://www.seymourduncan.com/comparetones/view/198 (παντα συμφωνα με αυτα που δινει σαν tone chart)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ειχα βαλει και τους 2 σε μια tele στο bridge ομως..

αν θες πολλα γκαζια και πολυ sustain θα βαλεις hotrails, στα καθαρα ειναι πολυ σφιχτος παντως,στο neck δεν ξερω τι αποτελεσμα θα εχει παντως σιγουρα οχι προς jazz..

τον '59 τον βρισκω πολυ καλυτερο, και τα γκαζια του εχει και ειναι και πολυ πιο 'ηρεμος' απο τον αλλον..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ναι οντως απο blues μεχρι trash ειναι λιγο....αλλα μου αρεσουν εξισου ολα τα ειδη οποτε προσπαθω να συμβιβασω καταστασεις.βασικα θα ηθελα να δινει γεματο ηχο με drive για σολο αλλα να κρατιεται αξιπρεπως και στα καθαρα εστω και με coil split.ο hot rails neck εχει φοβερο sustain αλλα στα καθαρα ειναι πολυ αγριος. ο jazz  θεωρω οτι ειναι πιο κοντα σε αυτο που θελω αλλα δεν βγαινει σε μινι.ισως ο cool rails που αναφερατε να ειναι κατι αντιστοιχο οποτε μαλλον θα πρεπει να διαλεξω αναμεσα σε αυτον και τον '59.

ο hot stack ειναι πολυ καλος αλλα τον ξηλωσα απο τη μια μου κιθαρα και εβαλα τον hot rails γιατι υστερουσε σε sustain.τεραστια διαφορα.τον ειχα στην εικονιζομενη...

441.thumb.jpg.4e070dd8c83c48f577f15384e8f12f72.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου