Προς το περιεχόμενο

Περί Voodoo Lab Wahzoo, Τ Rex Gull wah κτλ


Arael

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας παιδιά, τα τελευταία 10 χρόνια είχα ενα Morley Bad Horsie (το πρώτο μοντέλο χωρίς eq) που μετά από τόσα χρόνια χρήσης μου χάλασε και αν και επισκευάζεται, αποφάσισα να κοιτάξω για κάποιο άλλο wah παραμετροποιήσιμο κτλ που θα μου δίνει περισσότερες επιλογές στον ήχο μου.

 

Όταν λέω επιλογές εννοώ μια ρύθμιση EQ κάνα Booster κτλ. Μετά από αρκετό ψάξιμο και ενώ είχα στο μυαλό μου το Crybaby 535Q πέτυχα τα δύο παραπάνω πετάλια της Voodoo Lab και της T-Rex και μπορώ να πώ πως ιδιαίτερα το Voodoo Lab με εντυπωσίασε αλλά με βασικό πρόβλημα την τιμή του, 315 ευρώ(!!!), ενώ με μεταφορικά από τα γνωστά γερμανικά πάει γύρω στα 290 ευρώ. Το T Rex από την άλλη δεν το βρήκα Ελλάδα :'( :'(. Όσον αφορά την τιμή του T REX πάει γύρω στα 220 με μεταφορικά από Γερμανία.

 

Οπότε ακολουθούν τα παρακάτω ερωτήματα:

 

Α)Υπάρχει κάποιος που να έχει πάρει το Voodoo Lab; Σύμφωνα με τις κριτικές είναι ίσως το καλύτερο wah που έχει βγει ποτέ. Αξίζει όμως να δώσει κανείς 300 ευρώ περίπου για αυτό;

 

Β)Ξέρει κανείς μήπως έχει κάποιος στην Ελλάδα το Τ Rex; (Για διαφορές του τύπου 20-30 ευρώ προτιμώ να αγοράζω από ελληνικά μαγαζιά)

 

Ακολουθούν 2 links με τα πετάλια που μιλάω:

 

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις και το χρόνο σας  :) :)

 

 

 

Yeah Babe!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου