Προς το περιεχόμενο

M-audio Delta 66


jumerang

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Na rwtisw kati re paidia... exw akousei (apo mi aksiopisti pigi, i alitheia einai!) gia tin Delta 66 tis m-audio oti einai ligo kseperasmeni, ligo palia klp klp... Isxyei kati tetoio? Gia kante mou kamia mikri kritikoula (ta + kai ta - tis) an tin kserei kapoios... Thanks

 

http://www.m-audio.com/products/en_us/Delta66-main.html

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είναι λίγο "διαφημιστικό" να κάνουμε τόσο άμεσες αναφορές σε προϊόντα. Επίσης, είναι παράτυπο να γράφεις με grenglish σε αυτό το δικτυακό τόπο.

 

Πέραν αυτών, η Delta 66 είναι μία από τις καλύτερες κάρτες που μπορούν να αγοραστούν σε αυτή τη κατηγορία τιμής. Το ότι κυκλοφορεί τόσα χρόνια είναι ένδειξη επιτυχούς σχεδιασμού, όχι αποτυχίας.

 

Εννοείται ότι υπάρχουν καλύτερες κάρτες, αλλά σπάνια θα βρεις τόσο καλό συνδυασμό συμβατότητας, αξιοπρεπούς ήχου, ευκολίας στη χρήση όσο σε αυτή τη κάρτα.

Reading The Fucking Manual

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όκέι, άι αμ ρίλι σόρι αμπάουτ δε γκρίκλις! Δε θα το ξανακάνω! :D

Και θενξ ε λοτ για τις πληροφορίες!

Παιδια, υπάρχει κανείς άλλος που να έχει αντίθετη άποψη για το εν λόγω προϊόν? Κάτι αρνητικό που να έχει παρατηρήσει? Όχι για να βγάλω πρόβλημα σώνει και καλά, απλά κάνω το δικηγόρο του διαβόλου για να σιγουρευτώ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συγνώμη βρε jumerang αλλά στο άλλο θέμα περί καρτών ήχου που είχες ανοίξει και εγώ απαντώ ακόμα, έλεγες:

"..Πήρα πριν λίγους μήνες την Μ-Audio Delta 66 που έχει και front panel-άκι και γενικά μου έκανε κλικ και εμφανισιακά και πήρα κι ένα USB midi (το midisport UNO της M-AUDIO) γιατί η κάρτα δεν είχε midi. Τελικά το midi μια δε δουλεύει σωστά - μια δε δουλεύει καθόλου, και η κάρτα έχει τόσο μπλεγμένο (για μένα) software που έχω απογοητευτεί και λόγω έλλειψης χρόνου έχουν μείνει και πίσω οι ηχογραφήσεις μου! Να πάρω καμιά άλλη κάρτα? Τι να κάνω???!!! S.O.S!!!"

Τελικά την πήρες ή όχι; ¶λλος jumerang είναι αυτός; :roll:

Εγώ δεν βγάζω άκρη τελικά.. εντάξει internet είναι αλλά να μην λέμε και ότι να'ναι ρε παιδιά! 8O Και το sofware της delta-66 είναι κατανοητότατο..

Αν δεν κατάλαβα κάτι και είμαι εκτός θέματος και είσαι άλλος jumerang εσύ, ας σβύσει το ποστ μου ένας modulator και συγνώμη.Αλλιώς μας δουλεύεις νομίζω.. με το συμπάθειο κιόλας. :?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για καθίστε ρε παιδιά... Τι ακριβώς δηλαδή δεν καταλάβατε?? Νομίζω ότι είμαι σαφής. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Καταρχήν, ναι, ο ίδιος jumerang είμαι. Δεν υπάρχουν 2. Λοιπόν... την delta 66 την έχω αγοράσει εδώ και κάμποσους μήνες όπως ακριβώς ανέφερα στο πρώτο μου μήνυμα. Λόγω των προβληματακίων που είχα (να μην τα ξαναλέω) έγραψα σ'αυτό το forum μπας και βγάλω καμιά άκρη. Επειδή δεν έβγαλα και πολύ (άκρη) και επειδή στο διάστημα που μεσολάβησε κάτι πήρε τ'αυτί μου ότι δεν έκανα και πολύ καλή επιλογή και ότι είναι λίγο ξεπερασμένη η συγκεκριμένη κάρτα, ξαναέγραψα στο forum (νέο θέμα) για να δω αν ισχύει αυτό που άκουσα. Όταν είπα "θέλω να σιγουρευτώ" δεν εννοούσα για να την αγοράσω (αφού την έχω ήδη!), αλλα "να σιγουρευτώ αν έκανα καλή επιλογή και αν ισχύουν αυτά που μου είπαν". Δε δουλεύω κανέναν, ούτε λέω "ο,τι να'ναι"!!! Συμπάθειο ξεσυμπάθειο, δε θα 'ταν άσχημο να ήσουν λίγο πιο ευγενικός ρε συ φίλε x_pap! Δε φταίω εγώ αν δε με καταλάβατε! Όσο για την ηλικία μου φίλε Wow! (χωρίς βέβαια να καταλαβαίνω το "μια και το έφερε η κουβέντα" που είπες) είναι 35. Οπότε κι εγώ (που φαντάζομαι ότι θα έχει κάποια σημασία, αφού κι εσύ με ρώτησες), αποκτάω κι εγώ το δικαίωμα να ρωτήσω τη δική σου ηλικία!

Λοιπόν, παίδες, ξεκαθάρισαν τα πράγματα? Ή υπάρχει ακόμα κανένα στριφνό σημείο?? :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ωραία τα λες φίλε μου, αλλά είθισται να ρωτάμε τέτοια πράγματα πριν αγοράσουμε κάτι, καθώς αφού το αγοράσουμε έχουμε όλα τα στοιχεία για να σχηματίσουμε δική μας άποψη. Εσύ δηλαδή ζητάς κατόπιν εορτής προφορικές διαβεβαιώσεις για την ποιότητα ενός προϊόντος που ήδη έχεις στα χέρια σου;;; Ε, είναι ασυνήθιστο και (χωρίς να το εννοώ προσβλητικά) υπάρχει σαν συμπεριφορά συνήθως σε νεότερους ανθρώπους που δεν έχουν διαμορφωμένη καταναλωτική αυτοπεποίθηση. Κατάφερες να μπερδέψεις και εμένα και τον x_pap - άρα κατανοείς τη θέση μου φαντάζομαι. Όσο για την ηλικία, είμαι 41 ετών.

Reading The Fucking Manual

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κοίταξε να δεις... Εκτός της περίπτωσης μη διαμορφωμένης καταναλωτικής αυτοπεποίθησης, η οποία κατά τη γνώμη σου (αντίθετα με τη δική μου γνώμη) έχει να κάνει με την ηλικία, υπάρχει και η περίπτωση απειρίας ενός ατόμου σε κάποιον συγκεκριμένοι χώρο, κάτι που και πάλι, φυσικά, δεν έχει να κάνει με την ηλικία! Για να μην το κάνουμε πιο περίπλοκο και για να μιλάμε πιο συγκεκριμένα, εγώ θέλοντας να κάνω κάποιες ηχογραφήσεις στο σπίτι είπα να αγοράσω κάποια κατάλληλη κάρτα ήχου, αλλά δυστυχώς απευθύνθηκα κατευθείαν σε πωλητή. Τώρα κατόπιν εορτής - το αναγνωρίζω - απλά μου έχουν μπει φίδια ότι ίσως ο πωλητής δε μου πούλησε το προϊόν που ήθελα! (και πάλι ίσως από δικό μου σφάλμα) Μακάρι να ήξερα το noiz.gr πριν αγοράσω την κάρτα, ώστε να προσανατολιζόμουν σαφώς καλύτερα! Και επειδή "κάλλιο αργά παρά ποτέ", μέσα από τα forum λέω μήπως καταλάβω ότι θα ήταν καλύτερο να την αντικαταστήσω τη συγκεκριμένη κάρτα. (Μη βάλεις τις φωνες!!! Απλά λέω... "μήπως"!! :D ) Αν και, λοιπόν, δε θα έπρεπε εγώ να συμβουλεύω εσένα σε θέματα πείρας, μια και είσαι και 6 χρόνια μεγαλύτερός μου, εγώ θα το τολμήσω και θα σου πω: "Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια"!!! :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καταλαβαίνω, αλλά τι εννοείς όταν λες "φίδια"; Προσπάθησες να κάνεις κάτι και δεν πήγε καλά; Ή απλά σου την έχουνε πέσει διάφοροι φίλοι και γνωστοί με γνώμες για την αγορά που έκανες;

 

Αν συμβαίνει το πρώτο, εδώ θα βρεις αρκετή βοήθεια, αλλά αν συμβαίνει το δεύτερο, βασανίζεσαι χωρίς λόγο.

Reading The Fucking Manual

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όχι, δε μου την πέσανε φίλοι και γνωστοί! Συγκεκριμένα κάποιος γνωστός μου την ψιλοέπεσε. Αλλά το πράγμα έχει συνδυαστεί και με μερικά προβληματάκια που μου έχουν παρουσιαστεί. Όπως και με κάποια χαρακτηριστικά της κάρτας που τα συνειδητοποίησα δυστυχώς αφού την αγόρασα! Ενδεικτικά σου αναφέρω 2 θέματα: 1) Καμία απ'τις εισόδους - κανάλια της δεν έχει προενίσχυση για μικρόφωνο, άρα για να γράψω μικρόφωνο χρειάζομαι και μια προενισχυσούλα όπως π.χ. το audio buddy της m-audio και 2) δεν έχει midi, άρα αναγκάστηκα και αγόρασα κι ένα usb midi interface (το midisport uno της m-audio) το οποίο όμως ενώ το αναγνωρίζει ο υπολογιστής, δεν το βλέπουν σα midi device τα προγράμματα που χρησιμοποιώ (Sonar, Cakewalk)!!! Και ως μεγάλος γρινιάρης που είμαι, σκέφτομαι μήπως θα έπρεπε να αγοράσω μια κάρτα που να τα έχει όλα αυτά (και midi δικό της, και προενίσχυση, και μηδενικό latency κλπ κλπ). Αυτά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου