Προς το περιεχόμενο

Πως μπορώ να βρω την ηλικία ενός πιάνου?


peterhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χαίρε φιλόμουσο κοινό,

 

ίσως το θέμα να έχει ξανασυζητηθεί, αλλά στις πρώτες 7 σελίδες δεν βρήκα κάτι αντίστοιχο, οπότε αν έχει όντως ξανασυζητηθεί, ζητώ κατανόηση αφού δεν προλαβαίνω να ψάξω όλο το φόρουμ.

 

Στο θέμα τώρα, έχω ένα Carl Scheel πιάνο, αντίκα, με σειριακό νούμερο 11898 και θέλω να δω πόσο ακριβώς παλιό είναι (και φυσικά τι θα έπιανε σε μία πώληση-με βαριά καρδιά, κρίση γαρ). Το περίεργο με αυτό το πιάνο είναι ότι έχει πάνω και ονομασία άλλου κατασκευαστή (philipps duca) πράγμα που μπερδεύει την κατάσταση, αφού κάτι παρόμοιο στο διαδίκτυο δεν έχω βρει.

 

Έχει κανείς ιδέα με την συγκεκριμένη μάρκα ή ξέρει κάποιον τον οποίο θα μπορούσα να ρωτήσω; Οι περισσότεροι χορδιστές που ρώτησα δεν το ξέρουν κι αν το ξέρουν, αρχίζουν την λεπτολογία για να το βγάλουν σκάρτο και να το πάρουν μισή τιμή (και όλα αυτά μου τα έλεγε πρώην χορδιστής, ο οποίος μάλλον έβγαζε χολή για το πρώην συνάφι του ;D)

 

Σας ευχαριστώ

pauly

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Μέσω του serial number μοντέλου,κλπ δεν μπόρεσες να βγάλεις άκρη ε?Τώρα όσον αφορά αυτό που λές για την αγορά μόνο κάποιος χορδιστής....ή γνώστης μεγάλος!Στο google έψαξες μοντέλα κλπ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου