Προς το περιεχόμενο

Ashton D300SEQ


takisffff

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας παιδιά.Ενδιαφέρομαι για μία ακουστική κ έπεσα επάνω σε αυτήν την κιθάρα.

http://www.dv247.com/guitars/ashton-d300seq-electro-acoustic-guitar--52830

Τα χαρακτηριστικά της κιθάρας (με τα λίγα που ξέρω γι ακουστικές) μου φαίνονται σούπερ για την τιμή της.Εχει παίξει κανείς με αυτήν?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

για τσεκαρε την εδω http://www.zozef.gr/eshop/i-i-i-i-i-i-i-i-i/i-i-i-i-i-i-i-i-i-i-isi-i-i-i-i-i-1/xx-12.html

ειναι σε προσφορα και πηγαινε να την ακουσεις κι ολας

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δυστυχώς δεν μπορώ να την ακούσω.Μένω επαρχία.Γι αυτό ρωτάω την γνώμη όποιου έχει παίξει με την κιθάρα ή έστω με κάποια απ τις ashton.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μία παρόμοιας τιμής Ashton έχω πάρει για τον γιό μου, από τον Ζάχο στη Θεσσαλονίκη. Όταν έχει επάνω καινούργιες χορδές ακούγεται πάρα πολύ ωραία με γεμάτο και ζεστό ήχο. Στα δύο χρόνια έβγαλε κάποια μικροπροβλήματα με τα ηλεκτρικά της και τα κλειδιά. Γενικά πρόκειται για πολύ καλή αγορά για τα λεφτά της.

 

Πάντως χωρίς δοκιμή δεν θα την αγόραζα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τακη την εχω παξει προσφατα και ειναι παρα πολυ καλη.δεν ξερω τι προβληματα μπορει να βγαλει στο μελλον με κλειδια κλπ αλλα απο ηχο και μπρατσο ειναι εξαιρετικη για τα λεφτα της.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά σας ευχαριστώ που μπήκατε στον κόπο να μου απαντήσετε.Η αλήθεια είναι πως δεν θέλω ν αγοράσω όργανο χωρίς να το δοκιμάσω.Αλλά δεν μπορώ ν ανέβω Αθήνα αυτή την εποχή.Εχω παίξει κάποιες κιθάρες που με ικανοποιούν αλλά κοστίζουν περισσότερα απ τα 300 που θέλω να δώσω.Η ΥΑΜΑΗΑ FGX-730SC κοστίζει 500 ευρώ στον Νάκα.Κάποιες lag που έχω δει στον Καγμάκη κ μου άρεσαν δεν είναι ηλεκτρακουστικές κ πάει λέγοντας.

Γι αυτό ρωτάω την γνώμη σας.Σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά είναι τρομερή ευκαιρία αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό.Πρέπει κ η υλοποίηση να είναι καλή.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γεια σας κ πάλι παιδιά.Τελικά την παράγγειλα απ τον Ζοζεφ (σ ευχαρστώ φίλε leftshreder) μιας την είχε σε προσφορά 299 ευρώ.Μόλις την έπιασα στα χέρια μου κατάλαβα πως έχω να κάνω μ ένα καλό όργανο.Την συνέκρινα με μία yamaha 730 http://www.nakas.gr/ecomnakas/nakas2006/Default.asp?Static=243&Product=131729&Category=1768 κ αμέσως φάνηκε πως είχε καλύτερο ήχο.Εχει δυνατότερο κ πλουσιότερο ήχο απ την yamaha που την εκτιμώ.Οταν παίζω ακούω σε αρμονία τις χαμηλές τα μεσαία κ τα πρίμα, σε αντίθεση με άλλες κιθάρες που έχω παίξει.Δεν θέλω να πω πως είναι ο τοπ ήχος που έχω ακούσει αλλά άνετα συγκρίνεται με κιθάρες των 700 ευρώ που έχω πιάσει στα χέρια μου.Σίγουρα δεν μπορώ να θυμηθώ την ήχο μιας guild gad 40 που είχα δοκιμάσει πριν καιρό, αλλά μου έδωσε την ίδια ηχητική  ευχαρίστηση.

Απ την άλλη η ποιότητα κατασκευής μου άφησε ανάμικτα συναισθήματα.Το λούστρο της κ γενικά τα υλικά της δίνουν μία πολυτέλεια.Είναι μία κιθάρα που με τίποτε δεν πιστεύεις πως κοστίζει μόνο 435 ευρώ (τιμή καταλόγου).

Αλλά:

1) στο πρώτο τάστο η χορδή μπαζάρει όπως κ στο 13ο που μπαζάρουν τρεις χορδές.Αυτό μπορεί κ να φτιάξει αν δώσω 1/4 στροφή στην βέργα ή είναι θέμα τάστου?

2) Το λούστρο έχει σκάσει γύρο γύρο στο σημείο που ενώνει το μπράτσο με το σκάφος.

Γενικά μου άφησε πολύ καλή πρώτη εντύπωση κ σε απευθείας αντιπαράθεση με την yamaha υπερτερεί σε όλα εκτός απ την ταστοδουλειά.Είναι μία κιθάρα που αξίζει την προσοχή.Κ στην τιμή που πωλείτε απ τον Ζοζεφ (ακόμη κ απ το dv247) δεν νομίζω πως έχει αντίπαλο.

Αυτά παίδες με κάθε επιφύλαξη γιατί η εμπειρία μου στις ακουστικές κιθάρες δεν είναι μεγάλη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παρόμοιο πρόβλημα έχω με μία 12χορδη ASHTON που αγόρασα πριν 1 χρόνο στην αστεία τιμή των 100E (μεταχειρισμένη). Μπαζάρει στο 12 τάστο στην Μπάσα ΜΙ και στην ΛΑ. Το πρόβλημα μειώθηκε αισθητά με την αλλαγή καβαλάρη (πιό ψηλού) αν και στο κατάστημα που τον αγόρασα μου είπαν πως μπορεί να εξαφανιστέι τελείως (το πρόβλημα) με ένα απλό τρίψιμο στα τάστα. Ο μόνος λόγος που δεν το έχω κάνει είναι γιατί δεν έχω εμπειρία πάνω στο θέμα και δεν ψήνομαι να δώσω ούτε 50 ευρώ για ένα όργανο των 100ευρώ. Αλλά στη δική σου περίπτωση θα την πήγαινα σε έναν έμπειρο μάστορα και είμαι σίγουρος πως το πρόβλημά σου θα λυθεί. Κατά τα άλλα, το όλο feel και ο ήχος της κιθάρας κάνουν τους φίλους μου να μην πιστεύουν ότι το συγκεκριμένο όργανο κοστίζει καινούριο 150 ευρώ. Είμαι σίγουρος πως η δικιά σου όντως συγκρίνεται στα ίσα με κιθάρες των 700 ευρώ και βάλε! Άντε, καλόπαιχτη!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου