korman709 Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2012 γνωριζει κανεις τους ενισχυτες για μπασο hartke?ποια η γνωμη του? επισης τι θα μπορουσα να παρω μεχρι 150 ευρω? παντα σε combo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2012 Oι ενισχυτες Hartke ειναι ιδιαιτερα γνωστη μαρκα, σιγουρα θα βρεθουν πολλοι εδω που να εχουν εμπειρια με διαφορα μοντελα. Ειδικα οι καμπινες τους (συχνα με aluminum cone speakers) χρησιμοποιουνται απο παρα πολλους μπασιστες. Προσωπικα επειδη η επαφη μου με ενισχυτες μπασου ειναι γενικοτερα μικρη, δεν μπορω να εκφερω γενικα γνωμη. Μπορω να σου πω μονο για ενα συγκεκριμενο hartke, τον Α70 που εχω στην κατοχη μου. Αν εξαιρεσεις μερικα θεματακια με το βαρος του ενισχυτη και το ηχοχρωμα του compressor, ειμαι σε γενικες γραμμες πουλ ευχαριστημενος απο τον ενισχυτη - το eq του δινει παρα πολλες επιλογες χρωματισμου. Τον ειχα αναφερει και εδω: http://www.noiz.gr/index.php?topic=184756.msg544046#msg544046 Εγω τον ειχα παρει μεταχειρισμενο στα 140 ευρω, οποτε ισως μπορεις να βρεις τον ιδιο (η καποιον αλλο της σειρας) σε αυτα τα χρηματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
korman709 Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2012 ευχαριστω για τις πληροφοριες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2012 Τα κεφάλια (δεν θυμάμαι αν έχω παίξει σε combo) που έχω παίξει, είναι από αξιοπρεπή έως πάρα πολύ καλά (2500). Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση