Προς το περιεχόμενο

Αντιπρόσωποι drums στην ελληνική αγορά


GaragePunk27

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους, όποιος μπορεί ας ανεβάσει μια λίστα με συγκεκριμένα μαγαζιά (κυρίως στην Αθήνα) που φέρνουν τα brands που όλοι πάνω κάτω ξέρουμε.. αναφέρομαι κυρίως σε drum sets αλλα αν έχει κάποιος όρεξη ας πει και για πιατίνια κτλ. Ειναι κατανοητό οτι αλλάζουν με τα χρόνια τα εκάστοτε deals με τις αντιπροσωπείες γι'αυτο ας παραθέσουμε εδώ τα ισχύοντα, αυτη τη στιγμή που μιλάμε. 

Ελλαδιστανός

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

http://agora.noiz.gr/

 

Επίσης στα sites των εταιρειων που σε ενδιαφερουν αναφερονται σχεδον παντα οι international dealers.

 

Βεβαια λογω της χρεοκοπιας της χωρας πολλοι εμποροι πλεον αδυνατουν να κανουν σοβαρες εισαγωγες μια και η πιστωση εχει τελειωσει για τις ελληνικες επιχειρησεις οποτε στην αγορα υπαρχουν μεγαλες ελλειψεις και μικρη ποικιλια.

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το γνωρίζω το link που έστειλες φίλε Superfunk (οπως και να'χει ευχαριστώ) όμως δε με καλύπτει, γι'αυτό και άνοιξα αυτό το ζήτημα. Δεν έχει βέβαια να κάνει με ελλειπή ταξινόμηση/καταχώρηση των διαχειριστών του Noiz αλλά με το οτι η αγορά έχει "στεγνώσει" από ρευστό και όπως σωστά προείπες υπάρχουν μεγάλες ελλείψεις και μικρή ποικιλία. Το μπέρδεμα στην ουσία είναι, ότι σε ενα μαγαζί βρίσκεις το entry μοντέλο μιας εταιρείας και σε ένα άλλο το ακριβό της μοντέλο.. προφανώς έχει να κάνει με το κατα πόσο μπορεί το εκάστοτε κατάστημα να επωμιστεί μια ακριβή ή πιο οικονομική εισαγωγή.

Ελλαδιστανός

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου