Προς το περιεχόμενο

Ενισχυτης μπασου Orange AD200B MK3 γνωμες


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Με ενδιαφερει το προαναφερθεν κεφαλι για μπασο..Εχω ενα Gallien Krueger της σειρας rb προς το παρον απλα ξαφνικα μου μπηκαν ιδεες για εναν πιο βρωμικο ηχο.Τι γνωμη εχετε για το συγκεκριμενο μοντελο?Πως καθεται στα αυιτια σας?Σε σχεση με τον Tiny Terror bass ισως?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλε μου κ εγώ είχα βρεθεί στη θέση σου.

Έχω και εγώ GK κ με ενδιέφερε το AD200B. Δε κατάφερα να το δοκιμάσω ποτέ δυστυχώς.

Είναι από τα πιο δυνατά κεφάλια που μπορείς να αγοράσεις.

Το αν είναι σωστή για σένα επιλογή έχει να κάνει καθαρά με το είδος μουσικής που θέλεις να παίξεις. Το Orange σπέρνει για ροκ ήχο, το drive του απο ότι θα έχεις ακούσει ήδη είναι ισοπεδοτικό! Μειονέκτημα κατά τη γνώμη μου ότι είναι αυτό που λένε one trick pony, δηλαδή κάνει πολύ καλά αυτό τον ήχο και δεν έχει τόση ευελιξία στα υπόλοιπα.

Αν σκοπεύεις να παίξεις stoner πχ, αυτό ή ένα ampeg θα σου λύσουν τα χέρια.

Εγώ τελικά αν ξόδευα αυτά τα χρήματα θα έπαιρνα κάτι τέτοιο:

http://www.thomann.de/gr/gallien_krueger_gt2001rb.htm

Έχει δυο κανάλια σαν κεφάλι κιθάρας, έτσι θα έχεις κ το καθαρό σου όποτε θελήσεις.

Το drive του μπορεί να μην είναι λάμπα αλλά είναι πάρα μα πάρα πολύ καλό! Άκουσε το πρώτα μη σκαλώσεις με το στερεότυπο ότι δεν είναι λάμπα άρα κατώτερο.

Παράλληλα σου δίνει αμέτρητες επιλογές ακόμα για να φτιάξεις τους ήχους σου, χωρίς να περιοριστείς σε αυτό το πιο ροκ που αναφέρω παραπάνω.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδια το Orange AD200B MK3 το έχω δοκιμάσει και πραγματικά δεν υπάρχει σύγκριση με οτιδήποτε άλλο. Μαζί με τη φουλ-λάμπα Ampeg είναι οι κορυφαίοι ενισχυτές.

 

Πράγματι το χαρακτηριστικό είναι ότι δεν μιλάμε εδώ για έναν ενισχυτή που μπορεί να σου δώσει ποικιλία ήχων, αλλά αν ταιριάζει στον ήχο σου, γενικά ροκ punchy ήχο, τότε θα κλάψεις πραγματικά από χαρά όταν τον ακούσεις.

 

Σε σχέση με τον Bass Terror, τί να πω;

Καλό το τερατάκι, μια χαρά στα ίδια μονοπάτια βαδίζει, αλλά είναι σαν η απομίμηση του αληθινού. Θα το πρότινα για την ευκολία μεταφοράς και μόνο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το να παρω εναν αλλον Gallien δεν ξερω..Το ιδιο μοντελο ουσιαστικα εχω με λιγοτερα watts και χωρις το βρωμικο καναλι.Η βασικη του χροια παρομοια με αυτον που εχω φανταζομαι θα ειναι.Απο την αλλη εχω τους ενδοιασμους μου πως θα ακουγεται ο συνδιασμος Orange με Stingray..Μου φαινεται ο ιδανικος ενισχυτης για Precision η Rick αλλα για Music Man?Μενει να τον ακουσω βεβαια

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου