Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με hi hat stand


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κατ'αρχήν καλησπέρα σε όλους!Μου προέκυψε ένα ''προβληματάκι'' με την βάση του hihat.Έχω την συγκεκριμένη βάση http://usa.yamaha.com/products/musical-instruments/drums/hardware/hihat-stands/hs740a/?mode=model (χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος,γιατί δεν γράφει επάνω το μοντέλο).Μαθαίνοντας,λοιπόν,την τεχνική του splash-close στο hihat πήγα σπίτι μου μες στη χαρά για να το δοκιμάσω...Και διαπιστώνω ότι δεν μπορώ να το κάνω,ενώ στην βάση του hihat του ωδείου το έβγαζα μια χαρά.Το λέω,λοιπόν,αυτό στον δάσκαλό μου και μου λέει πως ίσως είναι αδύναμο το ελατήριο της βάσης.Αναρωτιέμαι,λοιπόν,πώς μπορώ να σφίξω το ελατήριο της βάσης??Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

 

 

Υ.Γ.Σόρρυ για τον τεράστιο πρόλογο ;D ;D ;D

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το ελατηριο δεν σφιγγει.

 

Οπως ειναι γνωστο απο τη φυσικη, η δυναμη επαναφορας ενος ελατηριου ειναι αναλογη της παραμορφωσης του (παραμορφωση επι ακαμψια του ελατηριου).

Η ακαμψια του καθε ελατηριου ειναι δεδομενη και δεν μπορεις να την αλλαξεις. Μπορεις ομως να αλλαξεις ελατηριο και να παρεις ενα πιο σκληρο.

Ευχαριστως ναι, αλλα....ΟΧΙ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν έχεις όντως τη βάση της φωτογραφίας, εκείνο το πλαστικό κομμάτι ανάμεσα στην αρχή των ποδιών και στα στηρίγματα τους, έχει ενα παξιμάδι που όσο το σφίγγεις τόσο πιο σκληρό γίνεται το ελατήριο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου