korman709 Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2012 ok ευχαριστω για τις συμβουλες,απλα καθε φορα που ηχογραφω ειμαι σφιγμενος...το αγχος υπαρχει παντα εξου και τα τικ...αυτα τα ολιγα.θα προσπαθησω να υιοθετησω τις συμβουλες σας,ευχαριστω κ παλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
droneblack Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2012 ειμαι σφιγμενος...το αγχος υπαρχει παντα εξου και τα τικ... ναι το καταλαβαινω αυτο με το αγχος ,προσπαθησε χαλαρα ,παιζουμε γιατι γουσταρουμε οχι για να αγχωνομαστε αλλα για να ξε-αγχωνομαστε . ρε συ πλακα εκανα για τα τικ ,νομιζω πως κατι δε σε βολευη ...αν ειναι να αισθανεσαι πιο ανετα εσυ ,εχε οσα τικ γουσταρεις χεχεχε! ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2012 Θα σε βοηθούσε πολύ να χρησιμοποιούσες και alternate picking. Επανάληψις μήτηρ μαθήσεως. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2012 ok ευχαριστω για τις συμβουλες,απλα καθε φορα που ηχογραφω ειμαι σφιγμενος... Πάψε να ηχογραφείς για το noiz και ηχογράφησε για την πλάκα σου και να δεις πως παίζεις. Και όχι συνέχεια. Εξασκήσου πάνω στις κλίμακες αρκετά, μάθε τα licks και παίξε πάνω σε backing tracks και ακόμα καλύτερα σε τραγούδια. Δεν δίνεις λογαριασμό, δεν παίρνεις λογαριασμό. Όταν νοιώσεις ότι ανέβηκες ένα κλικ ξαναηχογράφησε για να δεις πως πραγματικά τα πας. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis37 Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2012 ενα κλικ θα ερχεται.......ενα τικ θα φευγει ;) ;D HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
korman709 Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2012 καλησπερα ,αν και off topic θα ηθελα να ρωτησω ποιο πεταλακι εφε ειναι πιο κοντα στον ηχο του still got the blues...με καποιο tubescreamer θα πετυχω κατι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2012 Όχι, ο "εξοπλισμός" είναι πολύ μα πολύ διαφορετικός ;) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
korman709 Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2012 πειραξα το tone της κιθαρας και εχω πολυ καλυτερα αποτελεσματα,οποτε με ικανοποιει προς το παρον... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση