epikouris Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2012 Για τους φίλους του μπλουζ, των Blues Wire αλλά και του Ηλία. http://rhythmichorizons.blogspot.com/2012/03/rhythmic-horizons.html I was baptized in Muddy Waters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ierissiotis Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2012 Πολυ ωραια συνεντευξη.Η αρχη του παντος για το Ελληνικο blues.Καταπληκτικος μουσικος μα πανω απ ολα καταπληκτικος ανθρωπος.Να ειναι γερος να χαιρομαστε τις μουσικες του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gskar Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2012 Πολύ ωραία συνέντευξη. Ο Ηλίας λέει πολλά σοφά πράγματα. Ένα από τα πολλά που μου άρεσε ιδιαίτερα είναι και αυτό... Μ.Κ. Πιστεύετε πως τα μουσικά όργανα και εν προκειμένω οι κιθάρες, ακουστικές ή ηλεκτρικές, είναι "ζωντανοί" οργανισμοί; Έχουν ψυχή δηλαδή; Πως νιώθετε όταν κρατάτε ένα μουσικό όργανο στα χέρια σας; Η.Ζ. Σε ό,τι με αφορά, πάντα ψάχνω τα τραγούδια που κρύβει μέσα του ένα όργανο. Κάποιες φορές τ'ακούω, κάποιες όχι. Κάποιες φορές είναι λυπημένα, κάποιες φορές χαρούμενα. Αν δεν γεννηθούν τραγούδια από τη συμβίωση μας, δεν τα κρατάω. Γενικά ψάχνω, τις φωνές τους, τους ήχους τους, θέλω να γνωρίσω όσα περισσότερα μπορώ. Μερικές κιθάρες για μένα υπήρξαν εκλεκτές. Δεν τις έχω κρατήσει, αισθάνομαι άσχημα να έχω πολλά όργανα και να μην παίζω μ'αυτά. Είμαι μουσικός, όχι συλλέκτης. με το οποίο συμφωνώ απόλυτα. Οι κιθάρες δεν ειναι μπιμπελό! Άσε που τα μπιμπελό είναι μόνο για τις γυναίκες :D http://www.youtube.com/user/gskarogiannis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2012 Οι κιθάρες δεν ειναι μπιμπελό! Να πάτε να το πείτε στον Edge, στον Slash και στον Eric Clapton... ;) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis37 Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2012 Να πάτε να το πείτε στον Edge, στον Slash και στον Eric Clapton... ;) και πριν απ ολους στον Billy Gibbons ;D HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bluesman Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2012 Ακομη και οι λεξεις που χρησιμοποιει στο Λογο του , τα ελληνικα του γενικα , αποπνεουν μουσικοτητα , σα να ναι blues στιχοι ! Έχω μάθει τι σημαίνει να σπέρνεις και να θερίζεις, γνώρισα τη μοναξιά και τον τρόμο που φέρνει κάποτε μαζί της, την παρέα της αμόλυντης φύσης, την απόλυτη ελευθερία και τη σκληρότητα της ζωής σε απομονωμένη μικρή κοινότητα. Ήμαστε μιά φτωχή οικογένεια στα παιδικά μου χρόνια, αργότερα η κατάσταση βελτιώθηκε, σαν παιδί διέθετα ελάχιστα και είχα τα πάντα. IF THE SHIT FITS , WEAR IT Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
karozas76 Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2012 Ο Ηλιας Ζαικος, τουλαχιστον για μενα ,αλλα και για πολλους αλλους Ελληνες μουσικους της Blues(ερασιτεχνες η μη)αποτελει παντα πηγη εμπνευσης και θετικης ενεργειας και συνεχιζει να το αποδεικνυει καθημερινα εμπρακτα.Να ειναι καλα να συνεχιζει να μας καθοδηγει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gskar Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2012 Να πάτε να το πείτε στον Edge, στον Slash και στον Eric Clapton... ;) Αχ, πως το χρήμα χαλάει τους ανθρώπους ;D ;D ;D http://www.youtube.com/user/gskarogiannis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
epikouris Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2012 ....και μερικά κλιπσάκια για να τελειώσει πιο όμορφα το thread. Την καλημέρα μου σε όλους σας... I was baptized in Muddy Waters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
leftshreder Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2012 Εξαιρετικος κιθαρίστας και χαρακτήρας.Φίλε Επικούρη ευχαριστώ που το μοιράστηκες μαζί μας. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση