Προς το περιεχόμενο

Καλώς σας βρήκα / δωρεάν άλμπουμ


AuditoryDriving

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά    :)

 

To Auditory Driving θα ήθελε να μοιραστεί την κυκλοφορία του πρώτου του άλμπουμ με το όνομα "Recession" μαζί σας. Και επειδη η δουλειά αυτή δεν αποσκοπει σε οικονομικό ώφελος με κανεναν τρόπο, ελπίζω να μου συγχωρήσετε την "διαφήμιση". Επίσης δεν είναι δουλειά επαγγελματική, και ούτε θα μπορούσε να είναι εξάλλου για αρκετούς λόγους. Είναι ένα ακόμη ταπεινό one man project που απλώς ψάχνει ένα μικρό ακροατήριο, ή έστω μερικά αυτιά να φιλοξενηθεί. Τα προβλήματα και οι περιορισμοί του μου είναι προφανώς πάνω κάτω γνωστά, αλλά προσπαθώ να βελτιώνομαι όσο μπορώ. Περιέχει κομμάτια που ηχογραφήθηκαν τα τελευταία 3 χρόνια, έχω προσπαθήσει να τα βάλω σε μία σειρά ώστε να αποκτήσει λιγάκι ροή γι αυτό θα σας ήμουν υπόχρεος αν το ακούγατε όλο μαζί

 

Μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν απο αυτή τη σελίδα:

 

http://auditorydriving.com/recession.html

 

 

Όλη η δουλειά είναι licensed υπό τα πλάισια των Creative Commons και Fair Use frameworks.

 

Αν νομίζετε ότι αξίζει θα σας ήμουν ευγνώμων αν το συνιστούσατε σε φίλους σας.

 

ΥΓ:Υπάρχει μια σελίδα στο facebook εδώ

http://www.facebook.com/AuditoryDriving

 

και επίσης έχω φτιάξει μερικά βιντεάκια στο youtube που μπορείτε να βρείτε εδώ:

http://www.youtube.com/user/AuditoryDriving/videos

 

(δυστυχώς αν δεν βάλετε HD θα ακούγεται ακόμη χειρότερα )

 

Προφανώς οποιαδήποτε καλοπροαίρετη κριτική είναι σούπερ καλοδεχούμενη  :D

 

 

 

Κατα τ άλλα δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω. Οι εντάσεις είναι λίγο χαμηλά λόγω (αναγκαστικοσυνειδητής) έλειψεις μάστερινγκ .Ελπίζω να σας αρέσει**  :)

 

Τάκης

 

 

 

ΠΣ: Μην ανησυχείτε αν δεν σαν σας αρέσει, εδώ δεν αρέσει καν στην κοπέλα μου. Ο γεα.

Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 32
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Παρένθεση: Τα κομμάτια μπορείτε να τα ακούσετε χωρίς να κατεβάσετε όλο το άλμπουμ από τη σελίδα music, απλώς σε αυτό το αρχείο θα βρείτε και ένα υποτυπώδες artwork και τους στίχους των κομματιών.

 

Καλώς σας βρήκα, θα προσπαθώ όσο μπορώ λογω δουλειάς (=αποτυχημένου διδακτορικού και συντόμως ανεργίας) να συμμετέχω στην παρέα σας :)

 

 

ps: αν κανείς είναι στο Soundcloud και θέλει να κρατήσουμε μια επικοινωνία από εκεί : www.soundcloud.com/auditorydriving  :)

 

 

Ahoy!

Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γεια σου Παναγιώτη και καλώς ήρθες στην παρέα του ΝΟΙΖ.  :)

 

Η μουσική σου μου αρέσει πάρα πολύ. Διακρίνω κάποιες επιρροές από No-Man και Steven Wilson. Και λίγο μοντέρνο Tom Waits, ίσως, αλλά αρκετά με τις επιρροές. :)

 

Δεν έχω ακούσει, μέχρι τώρα που γράφω, όλο το άλμπουμ, αλλά όσο άκουσα με προδιαθέτει πολύ όμορφα. Πολύ ωραίο παίξιμο και φράσεις στη κιθάρα, πολύ ωραία χροιά στη φωνή (προσωπικά μου άρεσε πάρα πολύ) και ήχοι στα πλήκτρα. Ωραίες ιδέες, Παναγιώτη. Γενικότερα dark ages, όπως είπες και κάπου στο site σου. ;)

 

Δεν ξέρω πόσο καιρό ασχολείσαι με την ηχογράφηση, αλλά το αποτέλεσμα σαν ήχος και δέσιμο κομματιών είναι αρκετά άρτιο. Με εξαίρεση κάποια κομμάτια πιο ''απαιτητικά'' (βλ. Her Majesty), τα οποία χρειάζονται μια παραπάνω ενασχόληση στη μίξη, τα περισσότερα είναι πολύ καλά ηχογραφημένα. Παρατήρησα στην μίξη μια παραπάνω ένταση μόνο όσον αφορά την Solo κιθάρα και ένα ''πίσω'' στην ένταση των Drums. Σαν παρατήρηση αυτό. Μπορεί όμως να είναι και θεμιτό από την πλευρά σου.

 

Γενικότερα ως παραγωγή, εννοείται πως ''ένα χεράκι'' από κάποιον επαγγελματία ηχολήπτη, θα απογείωνε το γενικό αποτέλεσμα. Αλλά θα μου πεις, έχουμε λεφτά; ;D

 

Θα επανέλθω με νέα σχόλια, μόλις το εμπεδώσω καλύτερα. Να σου πω πως ήδη το φτιάχνω cdάκι για νυχτερινή οδήγηση.  ;)

 

Να σου ευχηθώ από καρδιάς (και ας μη σε ξέρω) καλή συνέχεια και καλή δύναμη σε ό,τι κάνεις. Θα άξιζε να το προχωρήσεις όλο αυτό!

 

favorites 'till now: Meanwhile, Your Eyes & Midnight Lullaby :)  

...από την πολλή γκαργκανέλα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ακουσα 5 κομματια-με τυχαια σειρα-και πραγματικα το υφος τους ειναι ιδιαιτερο.

Αν ο ηχος ηταν καλυτερος-ισως θελει λιγο καθαρισμα γιατι κουραζει σε σημεια-θα μπορουσε κανεις βγαλει πιο σωστη ακρη.Και οι λιντ κιθαρες πιο χαμηλα ισως.

Παρ ολα αυτα-η ουσια ειναι η μουσικη στην τελικη-ορισμενα ακουγονται πολυ ωραια.

Πολυ ομορφα και εσωτερικα σε καποια σημεια και πιο"ελαφρα" σε αλλα που ακομα και καποιες ατελειες στο παιξιμο νομιζω οτι δινουν στο τελικο αποτελεσμα.

Δεν ξερω αν ειχες τετοιο σκοπο αλλα ακουγονται σαν ενα κονσεπτ.

Με την επιφυλαξη να τα ακουσω ολα και με προσοχη μ αρεσαν και του λογου μου.

Καλως ηλθες!

 

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά και την θερμή υποδοχή! Βασικά συμφωνώ στα περισσότερα μαζί σας, όντως τα drums ειναι πίσω γιατί δεν ήμουν τόσο ικανοποιημένος με τον ήχο τους αν και ψάξε ψάξε κατάλαβα ότι επιδέχονταν μεγάλης βελτίωσης. Επίσης κάποιος σόλο κιθάρες είναι δυνατά χωρίς λόγο (με το ελαφρυντικό ότι όταν ακούς το ίδιο κομμάτι μόνος σου 500 φορές τελικά λόγω adaptation και μόνο δεν το καταλαβαίνεις) και αυτός είναι και ο λόγος που ζητάω το feedback σας (είναι πολύ δύσκολο να το χεις στις μέρες μας οι φίλοι μου βλέπουν αλλιώς τη μουσική μου και είναι πιο ευγενικοί και οι περισσότεροι δεν "κατέχουν" το τεχνικό θέμα (όπως και εγώ ουσιαστικά))

 

Από κει και πέρα, προσπάθησα να κάνω ένα ψευτομάστερινγ στο adobe audition αλλά δεν βελτίωσα κάτι ιδιαίτερα και όντως λεφτά δεν υπάρχουν για τέτοια έξοδα. Απλώς το θετικό είναι ότι μαθαίνεις (και κυρίως βελτιώνονται και τ αυτιά). Το προβλημα γενικά είναι (πέρα από κάποιες κιθάρες που παραμένουν λίγο πριόνια) πως γενικά έπεσε αρκετό low pass filtering γιατί γενικά είχα ένα hiss σε ευρύ φάσμα συχνοτήτων από 10 ως 20khz και δεν ήθελα να πετάξω / ξαναπαίξω κάποια από τα πρώτα κομμάτια για να διατηρήσω όσο γίνεται το συναίσθημα της στιγμής. ϊσως ήταν κακή ρύθμιση στο software, ίσως impedance mismatch (θα αγοράσω σύντομα ένα DI), δε ξέρω... Το "στούντιο" μου είναι πίσης πολύ θορυβώδες οπότε πχ το μικρόφωνο έπιανε τη cpu, ειδικά επειδή δεν ξέρω να τραγουδάω σωστά και τραγουδάω πολύ χαμηλόφωνα. Από δω και πέρα βέβαια που μαζεύω υλικό για το 2ο άλμπουμ αν ποτέ γίνει είμαι λίγο πιο προσεκτικός.

 

Όσο για το θέμα του concept υπάρχει με την ευρεία έννοια, σαν κύκλος: ξεκινάει με το state of grace σαν ωδή στην παιδική ηλικία, ξεγνοιασιά κτλ, μετά στην ενηλικίωση με τα λάθη της (twice silly) λίγο από μοναξιά (ten days) κτλ κτλ λέει και καλά λίγο στόρυ με το Ray, με το Meanwhile ήθελα να πώ οτι καμία φορά κλεινόμαστε τόσο στην φούσκα μας που δεν μας νοιάζει τι γίνεται έξω (Αίγυπτος), το majesty εστιάζει λίγο σε κάποιο πρόβλημα kai to phantom circus (στο οπόιο συμμετείχε με αρκετούς στίχους και ο συγγραφέας και αδερφικός μου φίλος Νίκος Μούρας ) μιλάει για τους φόβους γενικότερα, και κλεινει πιο αισιόδοξα με το your eyes και το lullaby, που ουσιαστικά έιναι σαν passing the torch στην επόμενη γενιά γιατί η ζωή αναπόφευκτα κυλάει. Δεν ξεκίνησε σαν concept, και δεν είναι με την κλασική έννοια του όρου, απλως με βάση αυτη την ιδέα τα τοποθέτησα στο δίσκο

 

Επίσης σε Wilson δεν έχω εντρυφήσει αλλά ο Tom Waits και ειδικά το Closing Time και τα πρώτα του είναι η μουσική με την οποία βγάζω τις νύχτες μου... :)

 

Σας ευχαριστώ και πάλι και ιδιαίτερα για τον χρόνο που ξοδέψατε για να το ακούσετε!

Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το midnight ειναι οπως ειναι...δεν αλλάζει για τιποτα..για κανέναν και για κανενα mastering...imho... ;D

 

δεν ακουω συνήθως τα κομματια που ανεβαζουν οι συμφορουμίτες προς αποφυγή facepalming...αλλά ειπα wtf ας ακουσω μιας κ τα εχει στο youtube...το midnight ειναι πολυ ωραιο...ακουσα και λιγα ακομα...οπως το her majesty..και μου θυμισε λιγο Anathema/Steven Wilson/opeth damnation/cardigans long gone before daylight (απο τα πιο αγαπημένα μου album)...

 

ειναι πολυ καλη δουλεία για onemanband...αν εβγαζες κατι σαν το ακουστικό αλμπουμ των Anathema.. ειλικρινά θα πλέρωνα για να το ακούσω...οχι γιατι ειναι σαν τους Anathema αλλα γιατι είσαι εσυ...σε κατι που κανεις πολυ καλα..

www.alexisgearstuff.com

www.youtube.com/alexisgearstuff

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το midnight ειναι οπως ειναι...δεν αλλάζει για τιποτα..για κανέναν και για κανενα mastering...imho... ;D

 

 

ον σποτ, to midnight είναι ένα από τα τρία κομμάτια του δίσκου στα οποία δεν έχει γίνει καμμία επέμβαση απο πλευράς μαστερινγ :)

 

cardigans long gone before daylight (απο τα πιο αγαπημένα μου album)...

 

πωωω και μένα μες το τοπ10 μου χαλαρά, το έχω ακούσει άπειρες φορές, απίστευτη ατμόσφαιρα (there is one record left / that you haven't heard / and i ll keep it spinning... και αυτός ο στίχος να ήταν μόνο..

 

ειλικρινά θα πλέρωνα για να το ακούσω...οχι γιατι ειναι σαν τους Anathema αλλα γιατι είσαι εσυ...σε κατι που κανεις πολυ καλα..

 

Χαχα σ ευχαριστώ πολύ, μπεστ κόμμεντ έβερ :) μπα νομίζω έφτασα τα όρια μου, υπάρχουν μερικές ενδιαφέρουσες ιδέες για το επόμενο αλλά είναι ακόμη αποσπασματικές. Θα είναι πάντως πιο εσωστρεφές απο αυτό αλλά no big surprises. Επίσης δε χρειάζεται να πληρώσεις για πολλούς λόγους, πρωτον δεν είναι κατι που δεν έχεις ξανακούσει, 2ον γιατί είναι τελείως ερασιτεχνικό, 3ον γιατί ως το δεκέμβριο θα έχω δουλειά (μετά ίσως παίξει dishwashing) 4ον γιατί δεν υπάρχει σε physical form (cd κτλ), 5ον γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι και 6ον γιατί υπάρχουν άτομα που πραγματικά έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στη μουσική και κάνουν εκπληκτική δουλειά (έναν εκ των οποίων τον ξέρετε καλά μέσα από το φόρουμ και του οποίου το 2ο άλμπουμ αναμένεται σύντομα) ενω ΄εγώ μέχρι στιγμής δεν έχω πάρει κάποιο ρίσκο. ¨οπως μου χε πει κατάμουτρα ένας singer/songwriter εδώ, και παρότι δεν ήξερε ότι και γω έγραφα λίγο, "you ain t a musician if you don t take the risk". Και το σέβομαι απόλυτα :)

 

Σας ευχαριστώ και πάλι, μετά από τρεις μήνες με μηδέν feedback νιώθω πολύ χαρούμενος (ακόμη και κοντίνα μου άτομα σχεδόν δεν μπήκαν στον κόπο και προφανώς δεν πρήζω κανέναν... το πόσταρα και στο rocking.gr και μόνο ένα παιδι μου απάντησε, καλά να ναι :) )

 

 

Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παρένθεση: ¨οταν λέω ψευτομάστερινγ εννοώ ουστιαστικά ένα απαλό equalizer, ελάχιστο harmonic exciter και stereo expander και ...καθόλου κομπρεσσάρισμα. Οι απαιτητικοί στον ήχο μπορούν και οριστικά πλέον να καταλάβουν το εραστιτεχνικό της υπόθεσης, απλως, in my defence, με δεδομένες τις μίξεις μου που δεν ήταν βέλιστες, τις πρακτικές μου γνώσεις και τον στόχο του project, πιο πολλά προβήματα δημιουργούσε παρά έλυνε τελικα..

 

2η παρένθεση: είμαι διακοπές και γύρισα τώρα από σπίτι φίλου που λιωσαμε κανά 5ωρό στο mortal kombat στο xbox... είχα να παίξω καμιά 15άρα χρόνια... άπειρο ξύλο :) just for the record :)

Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε μένα πάλι δίνει την αίσθηση ενός εγχειρήματος αυστηρά προσωπικού που έτυχε να κρυφακούσω. Την ίδια αίσθηση είχα όταν άκουσα το the final cut του Roger Waters.

ο χρόνος αρκετός 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε μένα πάλι δίνει την αίσθηση ενός εγχειρήματος αυστηρά προσωπικού που έτυχε να κρυφακούσω. Την ίδια αίσθηση είχα όταν άκουσα το the final cut του Roger Waters.

 

"A place to stay

"(A real one)"

...

Where you can speak out loud

About your doubts and fears

And what's more no-one ever disappears

...

And you can relax

οn both sides of the tracks

...

 

....

 

Τί να λέμε τώρα, αυτός ο δίσκος δεν υπάρχει..

 

Σ ευχαριστώ πολύ που το άκουσες Atreu73!

Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου