Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με διπεταλο Basix v4.


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα,

 

Ειχα αγορασει διπεταλο απο νοιζ και μετα απο λιγο καιρο μου εβγαλε το εξης προβλημα..ο αριστερος κοπανος εχει καθυστερηση στο χτυπημα του μιας και εχει <<χαλαρωσει>>..δοκιμασα να σφιξω την βιδα αλλα αυτο μετα απο λιγα χτυπηματα επανερχεται στην ιδια κατασταση..δοκιμασα επισης να αλλαξω βιδα αλλα καμια διαφορα..σκεφτηκα μηπως εβρισκα καποιου ιδους κολλα μιας και μια πρωτη υποθεση δικη μου ειναι οτι ισως εχουν χαλαρασει καπως οι βολτες στο εσωτερικο..επισης παρατηρησα οτι η βιδα του αριστερου κοπανουν σε σχεση με τον δεξι βιδωνει και ξεβιδωνει πολυ πιο ευκολα.Ο δεξις φανηκε να εχει κατι σαν κολλα γυρω απο την βιδα..

 

Θα το εκτιμουσα πολυ αν μου λεγατε τις γνωμες σας για να βρεθει μια λυση γιατι ετσι δουλεια δεν γινεται.. ενεβασα και ενα βιντεο στο παρακατω λινκ για να δειτε ακριβως τι εννοω..

 

Basix v4 προβλημα.

Flesh And The Power It Holds...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μου είχε εμφανίσει και εμένα τέτοιο πρόβλημα φθηνό διπέταλο. Αυτό που μπορείς να κάνεις, και το μόνο ίσως, είναι να βρεις μάστορα με μηχάνημα για να ανοίγει νέα πάσα ώστε να σου περάσει και νέες βίδες που θα σφίγγουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν ηταν να παρω αλλο μαλλον δεν θα εκανα αυτο το ποστ..

 

Σκεφτηκα μηπως αντι να ανοιξω μεγαλυτερη τρυπα..να εκανα μια μικρη τρυπα στο σιδερο μεσα και να παρω μια πιο μακρια βιδα ωστε να βιδωσει και μεσα στο σιδερο και να μην μπορει να το κουνισει ρουπι..θα βαλω και λιγη κολλα για βιδες και πιο ευκολα θα χαλασει μαλλον ο κοπανος παρα το σημειο εκεινο..πως σας ακουγεται η ιδια..?

και σαφως θα αναιβασω βιντεακι με το τελικο αποτελεσμα..

Flesh And The Power It Holds...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου