Προς το περιεχόμενο

Alesis pads


Syban

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδες θελω να ρωτησω το εξης.Τα pads στο alesis π.χ το dm10 x εχουν μεμβρανες?Αν μπορω να δω καλα γιατι απο κοντα δεν τα εχω δει μου μια μοιαζει με λεπτη μεμβρανη πλαστικη καπως.Μπορουμε να την αντικαταστισουμε και να βαλουμε τα mesh heads της roland? Απλα θελω μεγαλα σε ιντσες pads χωρις να χρειαστει να δωσω μια περιουσια οπως της roland.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπερα φιλε μου τα pad των alesis αποτελουνται απο κατω προς τα επανω με δυο στρωσεις αφρωδες υλικου ενα λεπτο πλαστικο που ειναι τοποθετημενος ο αισθητηρας και ειναι κολλημενο ολο αυτο σε ενα αντιστοιχο μεταλλικο λεπτο κομματι,μετα εχει ενα πολυ λεπτο αφρωδες και ενα κοινο δερμα.Προσωπικα το θεωρω σε αισθηση και αποδωση τραγικο, τα roland τα rubber και τα mesh ειναι ανωτερα,τη μοναδικη βελτιωση που προτεινω ειναι με foam cones απο ebay και mesh heads με λιγα σχετικα χρηματα γινεται συνολικα πολυ καλο.

Αυτα απο εμενα οτι αλλο θελεις εδω ειμαστε. ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φιλε μου επειδη εχω δοκιμασει τα παντα στα pad των alesis κανε αυτο που σου ειπα,διαφορετικα πηγαινε σε roland,αυτο που δειχνει το video το εχω κανει και δεν ειναι καλο θα χρειαστει να τα τριγκαρεις πολυ απο τον εγκεφαλο και παλι το αποτελεσμα θα ειναι μετριο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου