Προς το περιεχόμενο

Πρώτο video clip από μια νέα μπάντα


magicu

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα είμαστε οι Δίχως Σκέψεις,κινούμαστε στο χώρο του ελληνόφωνου ροκ και αυτό είναι το πρώτο video clip από το πρώτο EP μας! :)

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ωραίο το τέλος. Ειδικά η χειρονομία του άντε τα είπαμε τώρα μάγκες, να τα μαζεύουμε, να πηγαίνουμε. Κάνει και κρύο.

ο χρόνος αρκετός 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το κομμάτι σας μ' άρεσε, είχε συνέχεια, δυνατό ρεφραίν, συμπαθή στίχο, παθιασμένη ερμηνεία, τσαμπουκά.

Τι δεν μ' άρεσε: Η συνεχής Wah πίσω απ το κουπλέ που γίνεται ενοχλητική μετ΄από λίγο, και το μετριότατο (από φρασεολογία) σόλο.

InfluenSir!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φιλε nestora ευχαριστουμε για την ακροαση,το wah στο κουπλέ μπήκε για να αλλάξει ο ήχος από την εισαγωγή,για το σόλο δεν ξέρω τι να πω,η αλήθεια είναι οτι δεν είμαι και πολύ καλός στη φρασεολογία αλλά το δουλεύω στα μαθήματα :)

 

@atreu73 μετά από κάποιες ώρες που ήμασταν εκεί κάτι τετοιο σκεφτομασταν και στα αλήθεια οποτε βγήκε φυσικό :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μ'αρεσε αρκετα

Βεβαια να πω την αληθεια μου

Αν το κομματι επαιζε στο ραδιοφωνο δεν θα του εδινα σημασια...αλλα μεσω του βιντεο (το οποιο το βρηκα αρκετα εξυπνο και με ωραια φωτογραφια) καταφερα να ξεχωρισω τα ωραια σημεια στους στιχους και τη μουσικη....

 

Μπραβο μαγκες......αυτα ΝΑΙ να παρουσιαζονται εδω στο νοιζ

Καλη συνεχεια και καλες επιτυχιες

think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band

Terry rules the bass

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπραβο παιδια !!!!!!!!!!!!Πολυ εξυπνο video ,εξαιρετικο το κομματι σε γενικες γραμμες κατι ψιλολεπτομερειες θα ηθελα μονο να θιξω.Α) ο τραγουδιστης ειναι και ο κθαριστας απ'οτι ειδα -Φιλε μου επικεντρωσου σ'αυτο που κανεις πολυ καλα -ασε τα σολα θα σου ερθου οι σωστες φρασεις με τα χρονια !!!Παρε παραδειγμα τον pete townsend των THE WHO ΣΠΑΝΙΑ ΕΠΑΙΖΕ ΣΟΛΟ !!!!Τωρα στα γεραματα κατι παιζει στα lives .Β)O drummer στις παυσεις ας δοκιμασει κατι διαφορετικο (καποιο χρωμα -μπρεικ ) Χρονικα ειναι ok.ομως και λιγο παθος αναλογο με το του κιθαριστα θα ανεβαζε τις τηλεοπτικες του μετοχες. ;D ;D

Ο μπασιστας μου αρεσε παρα πολυ με ωραιες φρασουλες που ειναι ολη η ομορφια του κομματιου.Μπραβο μικρε.και αυτο σου το λεει ενας ντραμμερ με 35 χρονια εμπειρια στο σανιδι. :o :oΓ)Οσο για το wha -wha λιγο μαζεματακι δεν θα εβλαπτε. 8)

Και παλι μπραβο και καλη προοδο παιδες. 8)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

thanks dimi_n  :)

 

φίλε Περικλή,ευχαριστούμε που μπήκες στο κόπο να γράψεις την γνώμη σου,για τις 3 παρατηρήσεις σου έχω να πω 1)γενικά δεν είμαι φαν των σόλο και γι αυτό δεν το κατέχω και πολύ,όταν είπα οτι το δουλεύω εννοούσα μέσω των μαθημάτων γενικά οχι συγκεκριμενα τα σολο 2)τα έχουμε πει στον ντραμμερ για το παθος που χρειάζεται ιδιαίτερα στα λαιβ.Και πάλι ευχαριστούμε για τον χρόνο σας! :)

 

@messalion

φίλε μου συμφωνώ,όντως το video βοηθάει πολύ το κομμάτι και ξεκαθαρίζει καποια μουσικά σημεια.Ο Αρης Καπλανίδης ο σκηνοθέτης με την ομάδα του έκαναν πολύ καλη δουλειά!!Σε ευχαριστούμε για τα καλά στου λόγια!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδια μια επισημανση σε σχεση με τον ντραμερ .Το παθος ειναι εμφυτο συνηθως ,αλλα αν ο ανθρωπος ειναι σφιγμενος ας χαλαρωσει και θα του ερθει και η κορυφωση μεσα απο καλο παιξιμο ( που φαινεται ικανος να κανει) .Ολοι μαζι να το προσπαθησετε και θα ερθουν και οι επιτυχιες .Κυριως μην τον πιεζετε . ;D ;D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου