menelaos Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2006 Θυμάμαι ότι είναι πολύ γνωστό, αλλά έχω να δω την ταινία 5-6 χρόνια οπότε δε θυμάμαι πιο είναι. Με ρώτησε χθες ένας φίλος, οπότε είπα να ρωτήσω εσάς να μου θυμίσετε και να του πω :) Thanks :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DrRhythm Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2006 Νομίζω πως λέγεται "por una cabeza". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JAM Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2006 composed by Thomas Newman :wink: www.intravenus.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2006 Thanks guys ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Clouseau Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2007 O Thomas Newman δε ξέρω τι συμμετοχή είχε στην ταινία αλλά, δεν είχε γεννηθεί οταν γράφτηκε το Por una Cabeza απ'τον Carlos Gardel το 1935. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2007 Ναι, η αλήθεια είναι πως όντως είναι του Carlos Gardel ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση