Προς το περιεχόμενο

SAE Open Day: Sound - Film - 3D Animation | 16.2.2013


gem

Προτεινόμενες αναρτήσεις

::OPEN DAY::

Ανακάλυψε το δημιουργικό σου μέλλον!

 

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου

SAE Athens

(Κοραή 2, ΗΣΑΠ Μοσχάτο)

 

Ώρες διεξαγωγής: 13.00 - 17.00

Είσοδος Ελεύθερη - Περιορισμένος αριθμός θέσεων

 

Δηλώσεις συμμετοχής / αναλυτικό πρόγραμμα: https://athens.sae.edu/openday

 

Ο συναρπαστικός κόσμος της Mουσικής Παραγωγής, της Hχοληψίας, του Ψηφιακού Κινηματογράφου και του 3D Animation ξεδιπλώνεται στην SAE Athens!

 

Το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου, η SAE Athens στο πλαίσιο του καθιερωμένου θεσμού των Open Days ανοίγει τις πόρτες των νέων εγκαταστάσεων της και ξεναγεί το κοινό στα Creative Media, μέσα από μία σειρά παρουσιάσεων και εργαστηρίων με ελεύθερη συμμετοχή.

 

Mουσική Παραγωγή, Hχοληψία, Ψηφιακός Κινηματογράφος, 3D Animation αλλά και Μουσική Βιομηχανία αποτελούν τους βασικούς άξονες γύρω από τους οποίους καταξιωμένοι επαγγελματίες του χώρου - συνεργάτες της SAE Athens - και εισηγητές της σχολής θα αναπτύξουν βασικές θεωρίες και τεχνικές, δίνοντας στους ενδιαφερόμενους την ευκαιρία να ενημερωθούν αναλυτικά για τα προγράμματα σπουδών καθώς και να πάρουν μία γεύση των δυνατοτήτων που δημιουργούνται από το ευρύ φάσμα των Creative Media.

 

Το κοινό έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει όποιες παρουσιάσεις και εισαγωγικά εργαστήρια επιθυμεί, δηλώνοντας συμμετοχή στο https://athens.sae.edu/openday ή στο τηλέφωνο 210 3217661 (καθημερινά, 10:00-22:00). 

 

Δείτε προηγούμενα Open Days!

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου