Προς το περιεχόμενο

"O Βασιλιάς των Ηλιθίων" Ντοκιμαντέρ για το Ελληνικό Punk


GaragePunk27

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ένα ντοκιμαντέρ μεγάλου μήκους με θέμα την έξαρση της πανκ μουσικής και ιδεολογίας στην Ελλάδα από τα τέλη της δεκαετίας του '70 μέχρι σήμερα, εξετασμένη σαν κοινωνικό και πολιτικό φαινόμενο, ετοιμάζεται σε παραγωγή του Σέργιου Βαφειάδη (στον οποίο ανήκει και η αρχική ιδέα και ο οποίος σκηνοθετεί) μαζί με τους Μιχάλη Νταλανίκα και την ομάδα Omega Commons. Η ταινία αντλεί το υλικό της από μια σειρά rockumentaries που αφορούν πρακτικά όλα τα πανκ συγκροτήματα της τοπικής σκήνης από την αρχή της μέχρι σήμερα. Σε δύο teaser που έχουν αναρτηθεί μέχρι σήμερα στο YouTube παρουσιάζονται: Αντίδραση, Αδιέξοδο, Panx Romana, Stress, Παρθενογένεσις, Όρα Μηδέν, Ex Humans, ΑΝΤΙ, Deus Ex Machina, Ξεχασμένη Προφητεία, Ομίχλη, Αρνητική Στάση, Κοινωνικά Απόβλητα, Newjack, NoMind, Despite Everything, Lunatix, Κοινωνική Αποσύνθεση, Broken Glasses, Ναυτία και άλλοι. Ο τίτλος της ταινίας θα είναι Μέχρι να Γίνεις ο Βασιλιάς των Ηλιθίων και σχεδιάζεται να παιχθεί σε περιορισμένο αριθμό προβολών το 2013.

 

 

 

ps Τα παραπάνω είναι παράθεση απο το www.wildthing.gr  

 

 

Ελλαδιστανός

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 μήνα αργότερα...
  • 1 μήνα αργότερα...

"Μεχρι να γινεις ο Βασιλιας των ηλιθιων" προσβλητικο, βλακωδες και "δηθεν" μου ακουγεται για μια απο τις καλυτερες (αν οχι καλυτερη) σκηνες πανκ παγκοσμιως, τοσο μουσικα οσο και στιχουργικα αλλα και ιδεολογικα (και στην πραξη ομως).

 

Η μαλλον θα ελεγα "μειωτικο".

 

  Τουλαχιστον.

   

  Και λιγα λεω.

-.OLD SCHOOL BROTHERS, OLD SCHOOL SISTERS, unite.-

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 4 εβδομάδες αργότερα...

Πάρα πολύ καλό ντοκιμαντέρ...

 

όσο τον/την Child Of Story που ανέφερε τα περί "προσβλητικο, βλακωδες και "δηθεν" για τον τίτλο θα ήταν καλύτερο να το δεί πρώτα για να καταλάβει πως προήλθε ο συγκεκριμένος τίτλος.

 

Αξίζει να το δείτε και πολύ περισσότερο εκείνοι που νομίζουν ότι μιας σηκωμένη μοικάνα ή καρφια στην ζώνη και σταρακια σε κάνουν πανκη!  Καλή προβολή λοιπόν...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα περιμενα να δω και τους "Χασμα",ωραιο groupακι με ωραιο στιχο και μουσικη .Περιεργο που δεν ειναι γιατι εδω και χρονια ειναι γνωστοι στην Ελλαδα

 

εχει γυριστει ηδη ή τωρα γυριζεται?

 

Για να εχει βγει trailer λογικα θα εχει γυριστει

 

Τωρα οσο αφορα τον τιτλο,οντως φαινεται λιγο μειωτικος,αλλα ενας τιτλος μπορει να ειναι ειρωνικος γι αυτο που θα εξηγουσε καποιος αν τον διαβαζε μεμονωμενα.Σημασια εχει πως προκειται να παρουσιαστει το περιεχομενο και τι μηνυματα θα περασει,αν περασει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπορείτε να ενημερωθείτε από  ΕΔΩ για το πού γίνονται προβολές :

 

( https://el-gr.facebook.com/pages/%CE%9C%CE%AD%CF%87%CF%81%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%CE%B3%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%BF-%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CE%AC%CF%82-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B7%CE%BB%CE%B9%CE%B8%CE%AF%CF%89%CE%BD-Screenings/321606251295510 )

 

Αυτήν την Κυριακή θα γίνει προβολή στο Χαλάνδρι , ΔΩΡΕΑΝ :

( http://protovouliaxalandriou.blogspot.com/ ).

 

Όπως ανέφερα είναι ντοκιμαντέρ , μιλανε αρκετές μπάντες, μας μεταφέρουν τις απόψεις τους , θυμούνται σκηνικά απο πιο παλιά , εξηγούν πως ξεκίνησε το πανκ στην Ελλαδα και άλλα πολλα...

Φυσικά δεν δεχτήκαν όλοι να μιλήσουν για διάφορους σεβαστούς λόγους , αρα μην περιμένετε να δείτε όλες τις μπάντες που περάσανε απο αυτην την σκηνή να παρελαύνουν στο ντοκιμαντερ . Μακάρι να ειναι στο Νο2 όμως...  ;)

 

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου