Προς το περιεχόμενο

Gibson Songwriter Artist Cutaway Limited Edition


Προτεινόμενες αναρτήσεις

 

Οι γερμανοί ξανάρχονται.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για τη διαδρομή που έχει κάνει το take μέχρι να φτάσει στα ηχεία μας δεν ακούγεται κι άσχημη.

Μερικές ενστάσεις, καθαρά θεωρητικές όμως:

 

Ι) Στα 1400 € η πλειοψηφία του ανταγωνισμού προσφέρει solid back & sides. Δε λέω ότι είναι πανάκεια αλλά αν μπορείς να το έχεις σαν feature, γιατί όχι; Ένα solid σκάφος θεωρείται απ' όσο ξέρω και πιο πιθανό να συμπεριφερθεί πιο "ώριμα" με τον καιρό.

 

ΙΙ) Ευχαρίστως να μιλήσουμε για ηλεκτροακουστική αν υπάρχει πολύ καλός λόγος (π.χ, αν πρόκειται η όποια ηλ/ακουστική να σου δίνει ένα καλό μεροκάματο). Διαφορετικά γιατί να έχεις πληρώσει μια προενίσχυση που θα δίνει κατά πάσα πιθανότητα ήχο κομσί κομσά εν συγκρίσει με αυτό που θα κάνουν δύο καλά μικρόφωνα;

 

ΙΙΙ) Στο σύμπαν των ακουστικών δεν είναι σπάνιο να πάνε περίπατο τα όποια "προγνωστικά" (βάσει specs) και να βρεθείς αγκαλιά με μια κιθάρα που ενώ δε σου γεμίζει το μάτι παίζει, τη στιγμή που άλλες, πιο πολύφερνες μπορεί να ιδρώσουν και προκοπή να μη δεις. Εν ολίγοις, θα ξεκινούσα το ψάξιμο από πολύ πιο χαμηλό ράφι και θα ανέβαινα προοδευτικά αν χρειαζόταν.

 

Παίρνω ως δεδομένο ότι έχει προηγηθεί μια στοιχειώδης έστω έρευνα και ξέρουμε αν θέλουμε grand concert, dreadnought, jumbo και γιατί.

Και όπως πάντα, your opinions may vary. ;)

τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου