Grey Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2013 Αποφάσισα να θυμηθώ λίγο τα παλιά και να το ρίξω στις (βαριές) μεταλιές... Καλό θα ήταν λοιπόν να αλλάζαμε το μαγνήτη μας στη γέφυρα με κάτι πιο ταιριαστό ηχητικά.Είμαι ανάμεσα στον DiMarzio Crunch Lab και στον Seymour Dunkan Distortion. Στόχος μας είναι ένας σφιχτός,γεμάτος ήχος με όσο το δυνατόν πιο φυσικά χαρακτηριστικά. Η κιθάρα που θα τοποθετηθεί έχει basswood σώμα,bolt-on κατασκευή,rosewood ταστιέρα και locking trem γέφυρα. Ακούω προτιμήσεις και ευχαριστώ εκ των προτέρων. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
just kst Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2013 Καλημερα. Neck ποιον μαγνητη εχεις? Αν μεταλ εννοεις κλασσικα πραγματα heavy κτλ ειναι μια χαρα αυτοι που σκεφτεσαι αν ομωσ εννοεις thrash death με low tuning θα σου προτεινα απο dimarzio τους X2N η D-ACTIVATOR η ακομα καλυτερα EMG 81. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DimitrisBo Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2013 Seymour Duncan SH JB-4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
just_me Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2013 dimarzio tonezone http://reckoninghour.com/ rEaL mUsIc rEaL nEwS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Grey Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2013 Καλημερα. Neck ποιον μαγνητη εχεις? Αν μεταλ εννοεις κλασσικα πραγματα heavy κτλ ειναι μια χαρα αυτοι που σκεφτεσαι αν ομωσ εννοεις thrash death με low tuning θα σου προτεινα απο dimarzio τους X2N η D-ACTIVATOR η ακομα καλυτερα EMG 81. To ταίριασμα με το neck δεν μας απασχολεί ιδαίτερα(Paf Pro). Το γνωρίζω οτι είναι μια χαρά και οι δύο απλά έχω την απορία για το ποιος θα ήταν λίγο καλύτερος! Θα πάμε το πολύ σε κάτι σαν κι 'αυτό...όχι παραπέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Grey Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2013 Seymour Duncan SH JB-4 Eίπαμε,σφιχτό ήχο... :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dreamdancer Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2013 Ψηφιζω και εγω Tone Zone η D-Activator(με αυτη την σειρα προτεραιοτητας 8)). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HeathenMV Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2013 Τον Distortion θα τον προτιμούσα από τον Crunch Lab. Μετά από Dimarzio όντως ο D-activator είναι πολύ καλή περίπτωση όπως και ο D-activator-x που είναι real beast. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2013 χωρις να τους εχω δοκιμασει,απο συζητησεις που εχω κανει κ κιθαρες που εχω ακουσει,αν ηθελα να φτιαξω μεταλ ηχο μονο,θα πηγαινα σε σετ blackouts Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotos9 Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2013 Αποφάσισα να θυμηθώ λίγο τα παλιά και να το ρίξω στις (βαριές) μεταλιές... Καλό θα ήταν λοιπόν να αλλάζαμε το μαγνήτη μας στη γέφυρα με κάτι πιο ταιριαστό ηχητικά.Είμαι ανάμεσα στον DiMarzio Crunch Lab και στον Seymour Dunkan Distortion. Στόχος μας είναι ένας σφιχτός,γεμάτος ήχος με όσο το δυνατόν πιο φυσικά χαρακτηριστικά. Η κιθάρα που θα τοποθετηθεί έχει basswood σώμα,bolt-on κατασκευή,rosewood ταστιέρα και locking trem γέφυρα. Ακούω προτιμήσεις και ευχαριστώ εκ των προτέρων. :) emg-81 seymour duncan blackouts metal και φραπε!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση