Προς το περιεχόμενο

korg pa1xpro arabic scale


Προτεινόμενες αναρτήσεις

χαιρετιζω ολους τους φιλους μουσικους κ ζητω τη βοηθεια σας!!! πηρα πριν κανενα μηνα (μεταχειρισμενο εννοειται) το pa1xpro.....βασικα μεχρι στιγμης το δουλευα μονο για το κλαβιε του (76αρι) πιανα πλατες κτλπ....και ξαφνικα μπαινω στο τρυπακι να το δουλεψω πιο λαικα εως πολυ ΄΄ανατολιτικα`` αλλα δε μπορω να το ξεκουρδισω!!! στο STYLE PLAY με τους ρυθμους το βρηκα κ ολα μια χαρα....ενω στο SOUNDS δε μπορω! παω στο GLOBAL βρισκω τις σκαλες αλλα δε γινετε τιποτα!! εντωμεταξυ εχω και το extreme και πιο παλια σχεδον παντα KORG και μου φαινεται πολυ περιεργο να μην μπορω να το ξεκουρδισω.....μηπως εχει προβλημα το οργανο η χρειαζεται να κανω κατι στις ρυθμισεις?? sorry για την φλυαρια αλλα νομιζω επρεπε να σας δωσω μια γενικη εικονα.....εντωμεταξυ το οργανο δεν το ειχε επαγγελματιας κ δεν ειχε την παραμικρη γρατζουνια...ουτε καν απο κατω(απ τη βαση π.χ.)και με κανει να σκεφτομαι οτι δεν εχει προβλημα το οργανο......ευχαριστω εκ των προτερων!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Manual δεν εχεις? Κατι με το User Scale μαλλον εχει να κανει, απο μια ματια που εριξα τωρα στο manual.

 

Aν δεν το εχεις, κατεβασε το απο δω:

http://www.korgpa.com/pa_root/pdf/history/pa1x/Pa1X-UM-ENG.zip

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

κατσε ρε κουμπαρε γιατι τωρα με μπερδευεις εσυ.....στη σελιδα 91 που λες πανω γραφει ''style play operating mode'' και απο κατω με μικροτερα γραμματα ''style controls:Drum/file'' οχι αυτο που λες εσυ Σελιδα 91, "How to fine tune each note of the User scale".οποτε καμια σχεση!! μηπως δε το βλεπω εγω??? αλλα και παλι οπως ανεφερα αρχικα στο STYLE PLAY δεν εχω προβλημα....στο SOUND δε μπορω. εκτος αν ρυθμιζετε απ το STYLE PLAY.... στη σελιδα ομως 205(Global edit mode) γραφει κατι σχετικο κ γνωστο οσο αφορα τα korg...μου βγαζει δλδ το main scale αλλα το ''egual'' με το ''arabic'' η οποιαδηποτε αλλη σκαλα δεν εχουν καμια διαφορα....ειναι σαν να εχω μονο την ''egual''...... οπως και να χει σ ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

κατσε ρε κουμπαρε γιατι τωρα με μπερδευεις εσυ.....στη σελιδα 91 που λες πανω γραφει ''style play operating mode'' και απο κατω με μικροτερα γραμματα ''style controls:Drum/file'' οχι αυτο που λες εσυ Σελιδα 91, "How to fine tune each note of the User scale".οποτε καμια σχεση!!

Οταν λεω σελιδα 91 εννοω στο PDF manual, στα αριστερα που εχει τις σελιδες και το οποιο μπορεις να κατεβασεις στο λινκ που σου εγραψα. Κατεβασε το λοιπον και ριξε μια ματια.

 

image.png

 

 

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου