Προς το περιεχόμενο

The Day the Music Died in Mali


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Φίλε Samy, επειδή σε αγαπάω, θα σε ταπώσω...

 

Το μέλλον ΠΑΝΤΑ είναι άγνωστα ύδατα. Όποιος θέλει να ελέγχξει το μέλλον, έχει όνομα: τον λένε φασίστα. Να χαίρεσαι λοιπόν για το ότι είναι άγνωστα τα ύδατα. Αν ήταν γνωστά, κάποιος άλλος θα τα είχε ζωγραφίσει για εμάς, χωρίς εμάς.

 

Το μόνο που βλέπω είναι χιλιάδες αυτοκτονίες ,χιλιάδες ανέργους ,εμφυλίους πολέμους γύρω-γύρω, με ''βοήθεια'' από έξω.

 

Τελικά, στο noiz έπρεπε να διαφημίζονται οφθαλμίατροι.  ;D ;D ;D

 

Reading The Fucking Manual

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 53
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Ο δυτικός κόσμος έζησε ένα μεγάλο διάστημα σχετικής ηρεμίας και προόδου όλα αυτά τα χρόνια μετά το τέλος του μεγάλου πολέμου,μόνο που αυτή η κατάσταση νομίζω προσωπικά πως φτάνει στο τέλος της και κάτι νέο θα συμβεί που προς ώρας αδυνατώ να προσδιορίσω.

 

μπα μη φοβασαι,εχει περασει και ΠΟΛΥ χειροτερα η ανθρωποτητα..απλα εμεις ειμαστε τρομερα κακομαθημενοι και εχουμε κανει την τριχα τριχια ...οικονομικη κριση και μαλιστα κλασσικη οικονομικη κριση υπερδανεισμου  ειναι και θα περασει οπως περασανε και καμια 10αρια ακομα πριν απο αυτη...θα κλεισουν καμμια δεκαρια τραπεζες,θα χασουν καποιοι τα λεφτα τους αλλα θα δουλεψουν και θα τα ξαναβγαλουν οπως εκαναν και οι παππουδες μας μετα την κατοχη,καποιοι θα θησαυρισουν πανω στα ερειπια των σαπιων οικονομιων και τραπεζων οπως γινοτανε αλλωστε απο...παντα,καποιοι θα απολυθουν ,καποιοι θα βρουν δουλεια και  στο τελος θα ισορροπησουν τα πραγματα οπως ισορροπουν ΠΑΝΤΑ...μη φοβασαι ΔΕΝ ΗΡΘΕ Ο ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ ακομα....ουτε ο Γ Παγκοσμιος πολεμος....

 

Ψυχραιμια,λιγο ξεβολεμα και ΔΟΥΛΕΙΑ χρειαζεται και η ακρη θα βρεθει....τα παιδια μας σε 20 χρονια θα ζουνε σε μια πολυ καλυτερη κατασταση σε μια σοβαρη και ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ χωρα αν βαλουμε ολοι μυαλο και σοβαρευτουμε,που αργα ή γρηγορα θα το κανουμε ετσι κι αλλοιως λογω αυτοσυντηρησης.

 

Το μόνο που βλέπω είναι χιλιάδες αυτοκτονίες

 

ρε μπας και αντι για ειδησεις εβλεπες καμμια ταινια του Κουροσαβα με Σαμουραϊ? ;D

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το μόνο που βλέπω είναι χιλιάδες αυτοκτονίες ,χιλιάδες ανέργους ,εμφυλίους πολέμους γύρω-γύρω, με ''βοήθεια'' από έξω.

 

Όπως εγώ αυτή την στιγμή βλέπω την οθόνη ενός λάπτοπ και όχι τα στήθη μιάς ωραίας γυναίκας εκτός αν αλλάξω site  ;D ή ... ξέρεις τώρα.

Αν θες να βλέπεις ΜΟΝΟ τις "χιλιάδες αυτοκτονίες ,χιλιάδες ανέργους ,εμφυλίους πολέμους" no problem υπάρχουν και αυτά αλλά ευτυχώς για όλους μας δεν υπάρχουν μόνο αυτά. Και στην τελική δεν είναι εκεί το θέμα, το θέμα είναι ότι παλιότερα θα έβλεπες και άλλα πράγματα που τώρα δεν βλέπεις. Αν και για να ακριβολογούμε παλαιότερα πιθανώς να μην έβλεπες και πολλά γιατί ή δεν θα είχες την δυνατότητα πρόσβασης που έχεις τώρα ή δεν θα σε αφήνανε ;)

 

Και πούστε  ;D το "νιώθω ότι τα πράγματα θα πάνε χειρότερα" δεν μου λέει και πολλά, ειδικά στην Ελλάδα του σήμερα. Ο πανικός δεν είναι ούτε καλός συμβουλάτορας ούτε καλή βάση συλλογισμού.

 

μπα μη φοβασαι,εχει περασει και ΠΟΛΥ χειροτερα η ανθρωποτητα..απλα εμεις ειμαστε τρομερα κακομαθημενοι και εχουμε κανει την τριχα τριχια ...κριση ειναι και θα περασει οπως περασανε και καμια 10αρια ακομα πριν απο αυτη...

 

Ψυχραιμια και ΔΟΥΛΕΙΑ χρειαζεται και η ακρη θα βρεθει....

 

Αα γειά σου

Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Administrator

Παίδες ωραίες οι τοποθετήσεις σας, αλλά υπενθυμίζω πως αντι να συζητάμε για τις συνέπειες μιας πράξης απο επαναστάτες ντόπιους και ξένους που πρεσβεύουν κάποιες ιδέες ολοκληρωτισμού καταστρέφοντας πολιτιστικά το Μαλί, μιλάμε για ψυχοφάρμακα στον δυτικό κόσμο και τα πεινασμένα παιδάκια. Το ξέρω πως τουλάχιστον το δεύτερο βρίσκεται και στην ίδια ήπειρο, αλλά σίγουρα εμείς σαν "καλλιτέχνες" στην προκειμένη περίπτωση, θα έπρεπε να ασχοληθούμε εδώ πιο ειδικά απ΄ότι στην ιδιωτική μας ζωή.

 

Διότι πέρα απο την πείνα που ΟΛΟΙ θα θέλαμε να εξαλειφθεί και να υπάρξει παγκόσμια ειρήνη όπως λένε και στα καλλιστεία, θα θέλαμε κάποιοι να ασχολούνται και με τhν ανάπτυξη του πολιτισμού και την κληρονομιά του. Γι αυτό υπάρχει και η UNESCO, μεταξύ άλλων, που κάποια ανακηρυγμένα απο αυτήν ως διεθνή μνημεία πολιτισμού, καταστράφηκαν απο κάποιους επαναστάτες που σίγουρα θέλουν το καλό της χώρας τους, αλλά μεσα από την δική τους οπτική. Αφού η ιδεολογία τους θεωρεί πως υπάρχουν άλλες προτεραιότητες και δεν σεβάστηκαν τον πολιτισμό απ΄όπου και αν προερχόταν. Ιδού λοιπόν το αποτέλεσμα. Κατεστραμμένα μαυσωλεία και ναοί πολιτιστικά μνημεία, απαγορευμένη μουσική.

 

 

Αυτή η καταστροφή απο οποιονδήποτε trigger-happy hot-head, άφησε πίσω της τα ερείπια του Παρθενώνα μεταξύ πολλών άλλων και συνεχίζεται και σήμερα. Χθες στο Αφγανιστάν με τα γιγάντια μνημεία του Βούδα απο τους Ταλιμπάν και σήμερα απο τους Ansar Dine στο Μαλί.

 

Πάνω απ΄όλα πρέπει όλος ο κόσμος να συνειδητοποιήσει τι εστί πολιτισμός. Ένα μεγάλο ποσοστό το κατανοεί πλέον αλλά υπάρχουν ακόμα κάποιοι που πιστεύουν στο σκοτάδι και δεν έχουν αναστολές να εκμεταλλευτούν τα πάντα σαν μέσο για να πετύχουν το στόχο τους.

 

Και φυσικά δεν αναφέρομαι στο Ισλαμ ή οποιαδήποτε θρησκευτική ή πολιτική φιλοσοφία που δεν πρεσβεύει τη βία, αλλά στα μυαλά που "καταλαβαίνουν" αυτά που καταλαβαίνουν και τα εφαρμόζουν κατα το δοκούν.

Live and let Live.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου