Προς το περιεχόμενο

Ibanez WH10v2 mods


Προτεινόμενες αναρτήσεις

ibanez-wh10v2-classic-wah-1289-p.jpg

 

Επιτελους το επεκτησα! Πρωτη κινηση ήταν να το κανω true bypass. Ολα καλα εως εδω! Το εκανα. Δεν ηταν πολυ δυσκολο. Οι γνωσεις μου στα ηλεκτρονικα ειναι πολυ περιορισμενες αλλα μπορω να δουλευω το κολλητηρι με υπομονη.

Σας αποστελω το σχεδιαγραμμα που κυκλοφορει στο νετ για να γινει TB. Να ξερετε οτι οι 3PDT ποδοδιακοπτες ειναι μεγαλυτεροι απο τον αρχικα εγκατεστημενο και ετσι χρειαζεται πειραγμα απο κατω η μεταλικη επιφανεια που παταμε το ποδι μας για να δωσουμε χωρο στο wah για μεγαλυτερη κινηση μπρος πισω (sweep) μιας και ο καινουργιος διακοπτης ανεβαινει πιο ψηλα. Αυτο το πετυχα με το να "φαω" το μεταλικο εξόγκωμα που ακουμπαει ακριβως πανω στο παλιο ποδοδιακοπτη.

 

Αλλο mod που "πρεπει" να γινει στο συγκεκριμενο πεταλι ειναι να μπορει να αυξομειωνεται η output ενταση του μεσω ενος ποτενσιομετρου ή trimmer, κτλ. Και ολο αυτο επειδη οταν ειναι ενεργοποιημενο μπουσταρει το σημα αρκετα. Αυτο ειναι ωραιο για καποιους για αλλους παλι οχι. Σας στελνω το σχεδιαγραμμα του κυκλωματος και οποιος γνωριζει που πρεπει να τοποθετηθει τί, θα ήταν πολυ βοηθητικο για οσους ενδιαφερομαστε να μονταρουμε αυτο το υπεροχο πεταλακι. Επιθυμητο ειναι να μην επηρεάζεται ο χαρακτηρας του πεταλιου.  

 

 

 

 

 

wh10v2_bypass.pdf

wh10_v2.pdf

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου