Προς το περιεχόμενο

Προβλημα στο Octaswitch η καπου αλλου??


Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα στην παρεα,την Παρασκευη σε λαιβ που ειχα εγινε κατι πολυ παραξενο..

 

εχω ενα octaswitch mk2 με το οποιο ελεγχω καναλια ενισχυτη και πεταλια .. το τροφοδοτω με pedal power 2 και δεν μου ειχε δειξει ποτε κανενα προβλημα..

 

ενω λοιπον την παρασκευη το πρωι στο στουντιο στην τελευταια προβα δουλευαν ολα αψογα ..το βραδυ στο μαγαζι δεν λειτουργουσε..ενω ολα τα λαμπακια ηταν ενεργοποιημενα και εδειχνε οτι οι λουπες του δουλευουν εκεινη τη στιγμη δεν εδινε καθολου ηχο οταν εστω και μια λουπα απο τα πεταλια ηταν στο on..δοκιμασα εσκεμμένα να κλεισω ολες τις λουπες (για οσους ξερουν τα μικρα κουμπακια πανω απο καθε ηχο που επιλεγεις ποια λουπα θα δουλευει) και εδινε κανονικα ηχο απο τον ενισχυτη.. επισης μολις εβαζα το bypass mode παλι εδινε ηχο.. εχει καποιος καμια ιδεα γιατι δεν ξερω αν ειναι τεχνικο το θεμα πως να το ψαξω ..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μηπως δεν ειναι κατανοητα αυτα που γραφω η απλα κανενας δεν εχει ιδεα τι μπορει να φταιει..?? αυτο που καταλαβα ειναι οτι bypass δουλευε ενω οταν ηταν να ενργοποιηθουν και τα πεταλια που ειχα συνδεδεμενα και αποθηκευμενα στον καθε ηχο εκει κατι γονοταν..κατι δεν δουλευε σωστα και δεν εδινε καθολου σημα στον ενισχυτη..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου