Guru pipityri Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2013 Guru Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2013 Από πρόβα του ντουέτου Fellow Travellers. Πρόχειρη ηχογράφηση με το Zoom του Haris. ;D Οι γνώμες σας πάντα ευπρόσδεκτες. Volcanoes_Be_In_Sicily.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2013 John, εσύ? ;D ;D ;D ;D ;D ;D Φοβερό παιδιά! ΦΟΒΕΡΟ! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru pipityri Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2013 OP Guru Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2013 Σ'ευχαριστώ Στράτο που μπήκες στον κόπο να το(ξαν)ακούσεις και να το (ξανα)σχολιάσεις. Χαρά και τιμή μου που σου άρεσε. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2013 Είναι αυτό που φαντάζομαι? Εννοειται ότι μου άρεσε. Ελπίζω να μην του λες για κλίμακες και ακόρντα του ανθρώπου. Ειναι σαφές ότι τον ενδιαφέρει μόνο ο ήχος. ;D Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru pipityri Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2013 OP Guru Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2013 Δεν του λέω τίποτα, αυτός είναι ο συνθέτης. ;D Κάνω ο,τι μου πει. Βρίσκω και τους τίτλους. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2013 Σωστοί. Το άκουσα 2 φορές. το pipityri που τονίζεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru pipityri Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2013 OP Guru Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2013 Χαίρομαι που μου κάνεις αυτήν την ερώτηση. :) Στο ty. Σ'ευχαριστώ που άκουσες και σχολίασες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2013 Χαίρομαι που μου κάνεις αυτήν την ερώτηση. :) Στο ty. ;D ;D ;D ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2013 Εξαιρετικά παιξίματα, μπράβο! Δημιουργεί μια φοβερή ατμόσφαιρα το κομμάτι. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru pipityri Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2013 OP Guru Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2013 Σ'ευχαριστώ πολύ Geodimitri. Καλό μήνα. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση