Προς το περιεχόμενο

Fret Job σε LES PAUL Θεσσαλονικη


Προτεινόμενες αναρτήσεις

+1000 για πνοη και νυξη

αλλαξα στον φανη πριν ενα 6μηνο ταστα σε μια απο τις κιθαρες μου και εκανε απιστευτη δουλεια !!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε ποιόν το πήγες αν επιτέπεται;

Αν δε κάνει ή δε θες να πεις δημόσια στείλε μου σε π.μ. αν σου είναι εύκολο.

 

οχι σε ΠΜ αλλα εδω στο φορουμ να το γραψει! να ξερουμε που να μην παμε τα οργανα μας! δεν γινετε να γραφουμε μονο τα καλα και τα κακα να τα στελνουεμ σε ΠΜ

 

Άνθρωπε του Θεού ΓΙΑΤΙ την "παρέλαβες" και "απομακρύνθηκες από το ταμείο";

 

+2112

 

πολυ σωστα λεει ο φιλος! οταν περνουμε κιθαρα απο τον μαστορα την βγαζουμε απο την θηκη την κοιταμε προσεχτικα και την παιζουμε σε ενισχυτη!!!

A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γιατί να κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας ?

Να αναφερθεί δημόσια το όνομα του.... Μάστορα....

και αν θέλει ο ίδιος να του δοθεί και βήμα να απαντήσει...

 

Υ.Γ. Φυσικά και δεν θέλω να ξαναρχίσω το θέμα αλλά ωστόσο ότι είχα γράψει... παίρνουν σάρκα και οστά !!! Και ιδού τα αποτελέσματα ! Δεν επανέρχομαι !

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1.To γεγονός ότι η κιθάρα ταστάρει,λείπει κομμάτι βερνίκι και υπάρχουν και 3 σημάδια στο λαιμό δεν σημαίνει ότι έχουν μπει λάθος τα τάστα.

Σημαίνει ότι ο άνθρωπος που έκανε την εργασία δεν ήταν καθόλου προσεκτικός.

Τα περί PLEK που κολάνε ρε φίλε? Πως ξέρεις ότι έγινε άθλια αντικατάσταση τάστων και ψάχνεις άλλον να μαζέψει τα ασυμάζευτα όπως λες? Γιατί δεν έχεις απευθυνθεί ακόμα στον ίδιο,εάν όντως έκανε απαράδεκτη δουλειά?

 

2.Τα τάστα σου χρειαζόταν άμεση αντικατάσταση?Δεν σε έπαιρνε για fret dress?Να ξέρεις ότι χιλιάδες κιθαρίστες στο κόσμο κάνουν μέχρι και 3 fret dress πριν αντικαταστήσουν τα τάστα τους.

 

3.Πληροφοριακά......για να αλλάξεις τάστα πρέπει να είσαι ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ luthier ή ότι άλλο τίτλο γουστάρει ας βάλει ο καθένας.

ΕΛΕΟΣ δηλαδή...πονέσανε τα μάτια μας με αυτά που διαβάζουμε...μπορεί ο κάθε τυχάρπαστος να αλλάζει τάστα σε κιθάρα??????

Το γεγονός ότι πουλάς χρόνια κιθάρες δεν σημαίνει απολύτως τίποτε με ότι έχει να κάνει το service τους γενικά.

Play the blues...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μπορεί ο κάθε τυχάρπαστος να αλλάζει τάστα σε κιθάρα???

 

φυσικα και οχι αλλωστε ΚΑΝΕΙΣ δεν το εχει πει εδω μεσα αυτο,ΕΝΑΣ νομισε οτι το ειπαμε και εχει χασει τον υπνο του απο τοτε... ;D

 

υπαρχουν ΑΡΕΚΕΤΟΙ εξαιρετικοι μαστορες/τεχνικοι/"luthier" κτλ. που κανουν θαυμασια δουλεια στην Ελλαδα,τους εχω εμπιστευτει ακομα και vintage κιθαρες με "δυσκολα" θεματα (π.χ.round lam ταστιερες που εχουν φαει τα refret της αρκουδας,κιθαρες με binding που βρισκεται σε κατασταση μεταξυ φθορας και ...αφθαρσιας  κτλ) και ηταν αστερια....η αληθεια ειναι οτι...ΑΛΜΠΑΝΗ (τουλαχιστον στην ΑΘΗΝΑ) δεν εχω πετυχει ακομα....from the top of my head  ΠΕΝΤΕ μαστορες/τεχνικους  που ξερω ειναι ο ενας καλυτερος απο τον αλλον με γνωσεις και σοβαροτητα .

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 3 εβδομάδες αργότερα...

Καλά που το θυμήθηκα αλλά ας απαντήσω.

 

 

Δεν θα ήθελα να διαπομπευσω δημοσιως τον μάστορα. Στην τελική ελεύθερη αγορά είναι και ο καθένας έχει άλλα κριτήρια και απαιτήσεις, οπότε θα ήταν άδικο.

 

Λοιπόν, εννοείται πως παραπονέθηκα και την ξαναάφησα για να μου την κάνει όπως έπρεπε. Ε, την ξαναπήρα πίσω και δεν είχε διαφορά. Ίσα ίσα απέκτησα και ένα σημάδι επιπλέον. Δε θα είχε νόημα να την αφήσω 3η φορά εκει πέρα, ούτε με το να τσακωνόμουν μαζί του θα έβγαζα άκρη. Απλά με έχασε από πελάτη. Κατά τη γνώμη μου δεν έκανε fret leveling σωστα και κατά τη γνώμη μου δεν είχε καθόλου καλό χέρι και ήταν απρόσεκτος συν τις άλλοις.

 

Παλιά πήγαινα στον FRET, αλλα δυστυχως δεν υπαρχει πλεον αυτος στη πολη μας. Και δε μπορώ να καταλήξω στο ποιος θα ήταν εξίσου καλός και έμπειρος..

 

 

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου