ex-ΑΓΓΕΛΟΣ Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2014 Έχουν την τιμητική τους τα behringer πετάλια νομίζω.. Μέχρι στιγμής νομίζω κρατούν τα ηνία.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ksekourdistos Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2014 μια prs se 22 , έχω δεί κλαδιά δέντρου πιο ευθεία από το μπράτσο της ! Recording is God's way of tellin you that you suck Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chris gti Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2014 Zoom 4040...Τα τζιτζίκια τραγουδάνε στα αυτιά μου ακόμα και σήμερα (μετά από σχεδόν 20 χρόνια)...Πιτσιρικάς φοιτητής, είχα σκάσει το μισό μηνιάτικο με αποτέλεσμα να τρώω μακαρόνια με κέτσαπ ακόμα και για πρωινό + ότι δεν είχα λεφτά για εισιτήριο Malmsteen ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
grinder Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2014 Μια Les Paul Custom του 1988 που αγορασα μολις μου εκλεψαν την 68αρα μου.....οτι επρεπε για το τζακι...100 κιλα και το μονο πραγμα που μπορουσες να παιξεις με αυτη ηταν Judas Priest... ;D Ευτυχως καταφερα να την πουλησω σε ενα παλικαρι που...επαιζε ΟΝΤΩΣ Judas Priest... ;D Άρα σωστή ήταν η κιθάρα! Καλά λένε λοιπόν ότι η Gibson όντως ξέρει να φτιάχνει πραγματικά ΚΑΛΕΣ κιθάρες!! ;D Alba gu bràth!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marmelaki Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2014 αυτο ειναι ο,τι χειροτερο εχω παρει: (φωτογραφια "Digitech Main Sqeeze Compressor/Sustainer") Ακριβως το ιδιο κι εγω και το πουλησα. Μηπως το πηρες απο μενα; ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
brightoutside Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2014 Zoom 4040...Τα τζιτζίκια τραγουδάνε στα αυτιά μου ακόμα και σήμερα (μετά από σχεδόν 20 χρόνια)...Πιτσιρικάς φοιτητής, είχα σκάσει το μισό μηνιάτικο με αποτέλεσμα να τρώω μακαρόνια με κέτσαπ ακόμα και για πρωινό + ότι δεν είχα λεφτά για εισιτήριο Malmsteen ;D χαχαχαχα με πέθανες! εγώ είχα μια 3000 είχα σκάσει και εγώ ένα κάρο, παλευόταν όμως με τον 10αρι μαρσαλ. Ότι και να έβαζες πάνω του το ίδιο ακουγόταν! Νομίζω πάντως η χειρότερη αγορά μου ever ήταν το boss oc-2, δεν κατάφερε ποτέ να βγάλει μία σωστή οκτάβα! myspace.com/figurantinyesterdaysplay Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2014 Δεν είναι gear, ούτε ακριβώς η χειρότερη αγορά πού έκανα ποτέ. Μιά κιθάρα Yamaha SG2000 που αγόρασα το 1984, 125000 δρχ. (πολλά λευτά τότε). Κατάλαβα το λάθος μου 28 χρόνια αργότερα, που πουλώντας την πήρα μια Strat (Am Special). Καμμιά σχέση (για τα γούστα μου), "χτυπάω" το κεφάλι μου που έμεινα τόσα χρόνια με εκείνη την κιθάρα. Για να μην παρεξηγούμε η Yamaha μια χαρά όργανο ήταν, καλό κορίτσι από σπίτι, με γαλλικά και πιάνο, άλλες ξένες γλώσσες και καλούς τρόπους. Εν αντιθέση με την Strat που είναι αλανιάρα, αθυρόστομη και ηφαίστειο στο κρεβάτι, πουτανί δηλαδή. Πάντως εδώ και 2+ χρόνια υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος... 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2014 Πάντως εδώ και 2+ χρόνια υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος... 8) Άντε και καλούς απογόνους ;D Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2014 Άντε και καλούς απογόνους ;D Εάν ήμουν νεότερος, γιατί όχι!!! :-X Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2014 Κατάλαβα το λάθος μου 28 χρόνια αργότερα, που πουλώντας την πήρα μια Strat (Am Special)..."χτυπάω" το κεφάλι μου που έμεινα τόσα χρόνια με εκείνη την κιθάρα....Πάντως εδώ και 2+ χρόνια υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος... 8) Ελπιζω να μην ερθεις ξανα το 2040 (26 χρονια μετα) και μας πεις παλι "Κατάλαβα το λάθος μου 28 χρόνια αργότερα". :P Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση