Προς το περιεχόμενο

Ηρθε η ωρα για νεο σετ


Laffey

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας, παρακολουθω το φορουμ αρκετο καιρο αλλα ειναι η πρωτη φορα που μιλαω, εχω στο μυαλο μου να παρω ενα καλυτερο σετ και ειμαι αναμεσα σε μερικα, θα ηθελα να ακουσω και τη δικη σας γνωμη πανω στο θεμα.

 

ειμαι αναμεσα σε αυτα :

http://www.thomann.de/gr/tama_sk62hzbn_bcb_superstar_hyper.htm

 

http://www.thomann.de/gr/dw_pdp_cm7_rock_cherry.htm

 

και αυτο λογω του οτι εχω μια λατρεια στα τυμπανα με 2 κασες

http://www.thomann.de/gr/pearl_vb828_c_vision_vb_double_bass.htm

 

να προσθεσω οτι η μουσικη που παιζω ειναι metal & rock περισσοτερο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπερα φιλε.Απο τα 3 σετ που σε ενδιαφερουν εχω παιξει προσφατα αυτο της TAMA ,πολυ καλη κατασκευη με die cast στεφανια σε ολο το σετ (χυτα δλδ) ,ηχος κλασικος ΤΑΜΑ αν και το σετ που επαιξα ηταν εντελως ξεκουρδιστο και σε χωρο που ειχε πολλες αντανακλασεις !!

Αφου παιζεις metal ομως ενα δικασο σετ ειναι must !!To μονο που πρεπει να κανεις ειναι να τ'ακουσεις & να τα δοκιμασεις ..προς αποφυγην λαθους.Παντως και οι δυο μαρκες (tama&pearl ) ειναι αξιολογες και οι τιμες των σετ ειναι χαμηλες !!Καλο ξεμπερδεμα!! ;D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ερώτηση: Το hardware το χρειάζεσαι? Αν όχι μπορείς να δείς σε shell sets τι υπάρχει.

Τώρα απο τα 3 όπως τα βλέπω, το VB είναι κατώτερο απο τα άλλα 2, απλά έχει την ίδια τιμή επειδή έχει πιο πολλά κομμάτια. Αν θες αντίστοιχη σειρά σε Pearl πάρε τα VBL. Όσο για τις 2 κάσες, δε πιστεύω πως υπάρχει λόγος, δε θα σου δώσει κατι παραπάνω... Φαντάσου οτι αρκετοί μεταλάδες παίζουν με διπέταλο κ έχουν τη 2η για μόστρα.

 

Τώρα μεταξύ PDP και Tama, το ένα είναι maple το άλλο birch. To maple έχει πιο ζεστό ήχο με μεγαλύτερη διάρκεια ενώ το birch πιο δύνατό με περισσότερη ατάκα και πιο κοφτό. Άσχετα με το αν βλέπεις τελευταία τους μεταλάδες να το χουν ρίξει στο maple, παραδοσιακά η πιο σίγουρη επιλογή ήταν πάντα το birch. Επίσης πιστεύω οτι το hardware της Tama είναι ανώτερο, χωρίς αυτό απο μόνο του να είναι αρκετό για να κάνεις την επιλογή.

 

Προσωπικά, στη θέση σου είχα πάρει το Tama κ είχα φύγει...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το ξερω οτι η Pearl ειναι κατωτερη απο τα αλλα 2 και εγω για την ΤΑΜΑ ελεγα αλλα ενας φιλος μου προτεινε και την ΥΑΜΑΗΑ stage custom η οποια ειναι birch και στα ιδια λεφτα περιπου.

πρεπει να παω στο ΝΑΚΑ να την ακουσω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλη η STAGE custom αλλα κατασκευαστικα η Τama ειναι τουλαχιστον δυο κλασεις ανωτερη.(μονο τα die cast στεφανια να υπολογισεις κανουν 3 φορες πιο ακριβα απο τα απλα που φοραει η stage custom)

Ο ηχος της yamaha που την εχω παιξει σε μεγαλο κλειστο χωρο με ικανοποιησε απολυτα !!!

Ειπαμε καλο ξεμπερδεμα  ;D ;D ;D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στην κατηγορία αυτή μόνο σε birch υπάρχουν τουλάχιστον μερικά ακόμα σετάκια που θα ήταν άδικο να μήν ακούσεις: Sonor Essential Force, Pearl VBL, Mapex Meridian Birch, DrumCraft Series 7. Αντίστοιχα σε maple είναι λίγο πιο ακριβά.

 

Το καλό της υπόθεσης είναι οτι τα περισσότερα απο αυτά θα τα βρείς στα μαγαζιά για δοκιμή οπότε μια βόλτα στο κέντρο θα σας πείσει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Sonor κ Pearl φέρνει ο Στόλλας που σημαίνει οτι ακόμα και τυχαίο συνοικιακό μαγαζί μπορεί να έχει. Το Drumstore στα Εξάρχεια πάντως έχει συνήθως Pearl, Sonor κ DrumCraft οπότε μπορείς να ξεκινήσεις απο κει. Ο Τρίμης φέρνει Tama, ο Νάκας Yamaha. Όσο για Mapex βρήκα στη σελίδα τους οτι αντιπρόσωπος είναι η TeleSound στο Αιγαλεω και έχει διάφορυς συνεργάτες απο δώ κ απο κεί οπότε μπορείς να πάρεις μερικά τηλέφωνα να δείς ποιός έχει στη βιτρίνα αυτό που θές:

http://www.telesound.gr/a_menu_dealersII.html

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου