vasilisgeo72 Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2014 Ηλικία 13 χρονών και εχει πάρει τα....από τα κουσούρια του μπαμπά..... ;D ;D ;D κιθαρουλα την έχω μάθει εγώ από τα λίγα ταπεινά που ξέρω.... απολαύστε την .. ;) https://www.youtube.com/watch?v=WQjLHo5X0Bc&list=UUfgd1xwAQxSap3hz59cDIrw i love my stratogibsontele Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shamos Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2014 Ηλικία 13 χρονών και εχει πάρει τα....από τα κουσούρια του μπαμπά..... ;D ;D ;D κιθαρουλα την έχω μάθει εγώ από τα λίγα ταπεινά που ξέρω.... απολαύστε την .. ;) https://www.youtube.com/watch?v=WQjLHo5X0Bc&list=UUfgd1xwAQxSap3hz59cDIrw Να ναι καλα και αυτη και εσυ... Πολυ καλη ... Να της μαθεις να παιζει μεταλ :P Γ@μιουνται οι ΠΑΕ - @στερα ολε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2014 Μόνο 13;;; Πραγματικά πολύ καλή. Να τη χαίρεσαι. Περιμένουμε κι άλλα και με καλύτερη παραγωγή. ;) When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2014 Πολύ όμορφη, αέρινη, φωνή, που δεν μοιάζει με τίποτα ότι προέρχεται από ένα 13χρονο κορίτσι! Να την χαίρεσαι και να την καμαρώνης!!! Για να γκρινιάξω λίγο :P, την άλλη φορά χαμήλωσε το reverb στην φωνή.... Και μην το ξεχάσω ξεστόλισε και το δέντρο , τα Χριστούγεννα τέλειωσαν... ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vasilisgeo72 Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2014 Περασαν τα χριστουγεννα...?? Χαχα ευχαριστω για τα καλα λογια σας.Εξοπλιζομαι σιγα σιγα με διαφορα καλουδια για καλυτερο αποτελεσμα... ;D στο μελλον i love my stratogibsontele Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2014 Guru Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2014 Μπράβο να την χαίρεσαι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
santso 4 Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2014 Ηλικία 13 χρονών και εχει πάρει τα....από τα κουσούρια του μπαμπά Καμαρώνεις....χαζομπαμπά? ;D ;D ;D (έχω κι εγώ μια κορούλα 13....μηνών) Πάρα πολύ γλυκιά η κοπελίτσα,εύγε! .... Λεει ελα ντε και το ντε ερχεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vasilisgeo72 Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2014 Ευχαριστώ πολύ.. και σας ευχαριστεί όλους και η ίδια .Είναι πολύ καλό για αυτήν να παίρνει καλά λόγια απο ανθρώπους σαν εσάς που αγαπούν την μουσική διαφορετικά απο τους φίλους τις στο fb και το σχολειο.....τιμή της . i love my stratogibsontele Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vasilisgeo72 Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2014 Καμαρώνεις....χαζομπαμπά? ;D ;D ;D (έχω κι εγώ μια κορούλα 13....μηνών) Πάρα πολύ γλυκιά η κοπελίτσα,εύγε! πολύύύ ... να την χαίρεσαι την μικρή σου !! Εμένα αυτή είναι το συγκρότημα μου και μεγάλος κριτής για τα live του σαλονιού μου. i love my stratogibsontele Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2014 Guru Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2014 Να της πεις πως θέλουμε και άλλα τραγούδια, αφού διαβάσει πρώτα τα μαθήματά της :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση