foxxx Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2014 Μπραβο της για την ηλικια της και μπραβο σου και εσενα για την μουσικη παιδια που της δινεις ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Johnny.T Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2014 Μπραβο πολύ καλή η μικρή,Το τραγούδι δεν το ξέρω αλλά μου άρεσε πολύ να την χαιρεσαι αδερφε. If I don't doit somebody else will Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vasilisgeo72 Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2014 Να της πεις πως θέλουμε και άλλα τραγούδια, αφού διαβάσει πρώτα τα μαθήματά της :) Η κιθάρα που κρατάει είναι το δώρο τις (που αυτή μου ζήτησε) για το 19 και 10 δωδέκατα τις πρώτης Γυμνασιου ;D ;D ;D i love my stratogibsontele Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vasilisgeo72 Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2014 Μπραβο της για την ηλικια της και μπραβο σου και εσενα για την μουσικη παιδια που της δινεις ;) Αυτό είναι για μένα το καλύτερο σχόλιο. Η μουσική χτίζει ....χαρακτήρες. i love my stratogibsontele Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2014 Αυτό είναι για μένα το καλύτερο σχόλιο. Η μουσική χτίζει ....χαρακτήρες. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vasilisgeo72 Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2014 Να της πεις πως θέλουμε και άλλα τραγούδια, αφού διαβάσει πρώτα τα μαθήματά της :) Φίλε Μανώλη αν δεις στο κανάλι στο youtube πρώτη της προσπάθεια είναι αυτή https://www.youtube.com/watch?v=iegoL873LFg Εδώ δεν ξέρει κιθαρα είναι στις αρχες του καλοκαιριου ... εδώ είναι στα τέλη του καλοκαιριου...... https://www.youtube.com/watch?v=OhMafJOucxM Αυτό το βίντεο που έβαλα ήταν τα χριστουγεννα :o :o :o και τώρα προσπαθει να βγάλει το brother in arms στην ακουστική...... καλά πάμε ;D ;D ;D ;D i love my stratogibsontele Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vasilisgeo72 Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2014 Μπραβο πολύ καλή η μικρή,Το τραγούδι δεν το ξέρω αλλά μου άρεσε πολύ να την χαιρεσαι αδερφε. σε ευχαριστώ πολύ :) i love my stratogibsontele Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2014 Guru Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2014 Μπράβο της :) Μπράβο και στον μπαμπά της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vasilisgeo72 Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2014 Μπράβο της :) Μπράβο και στον μπαμπά της. Σας ευχαριστώ όλους σας .Τιμή μου και χαρά μου και όταν ανέβει σκαλοπατακι θα σας το περάσω να το δείτε . Να είστε καλά όλοι σας !!! :) :) :) :) i love my stratogibsontele Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2014 Τραγουδα πολυ ομορφα. Ισως να βγαλεις λιγο απο τα εφφε και τα βαθη,θα ειναι πιο φυσικο το πραγμα. Ετσι η αλλιως ομως η ουσια δεν αλλαζει,ειναι εξαιρετικη και να τη χαιρεσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση