Προς το περιεχόμενο

Tonelab & αλλαγή λυχνίας


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχει κανένας από τους tonelab users κάποια εμπειρία από αλλαγή λάμπας?

 

Tο ερώτημα είναι αν έχει νόημα κάποια αλλαγή, κυριώς όμως αν είναι εύκολη... σε κάποιο site για το tonelab, δείχνει (και) με φωτο την διαδικασία και μου φαίνεται μάλλον δύσκολη!

Πριν μου την πέσετε :D η αλλαγή μιας λάμπας είναι απλή το ξέρω, απλά (και όπως διάβασα σε κάποια reviews) η αλλαγή στο tonelab είναι δύσκολη γιατί δεν υπάρχει χώρος για να μπορέσεις να βγάλεις τη λάμπα και να την ξαναβάλεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπα δεν εχει νοημα,η λυχνια που εχει μεσα ειναι μια χαρα και γυρω απο αυτη εχει "κουρδιστει" και το μηχανησμα :lol: την εχω αλλαξει μια φορα για να δω αν ο ηχος αλλαζει και οντως αλλαξε,ομως οχι αναγκαστικα προς το καλυτερο... :wink:

 

Δεδομενου οτι οι 12ΑΧ7 στα βολταζ της Tonelab αντεχουν καμμια 20αρια χρονακια δεν βλεπω το λογο να ταλαιπωρηθεις με αλλαγες,ετσι κι αλλοιως ο ηχος της σκοτωνει οπως ειναι :wink:

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

OK ευχαριστώ για το άμεσο reply :)

 

Kι εγώ υποπτευόμουν οτι δεν υπάρχει λόγος αλλαγής, απλά αναρωτιόμουν αν κάποιος άλλαξε λάμπα και άκουσε νααααααααααα μια διαφορά με πρίν :D :D

 

Kυρίως με απέτρεψε η ενδεχόμενη τεχνική δυσκολία της αλλαγής και πλέον με αποτρέπεις (και καλά κάνεις) κι εσύ που έκανες ήδη την αλλαγή!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου