steve_morse Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2014 Ποια η αποψη σας για αγορα κεφαλης μεσω Ebay? Βλεπω καποιες κεφαλες jcm2000 απο Αγγλια στα 500-550 μαζι με μεταφορικα και μπαινω σε πειρασμο (μαλλον θα μεινω με το κεφαλι και θα μαζευω μετα για καμπινα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kkmspm Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2014 Νε αυτά τα λεφτά βρίσκεις jvm στην Ελλάδα....λίγο υπομονή να έχεις.... www.facebook.com/BlackBodyRadiationAthens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
steve_morse Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2014 Νε αυτά τα λεφτά βρίσκεις jvm στην Ελλάδα....λίγο υπομονή να έχεις.... Μακαρι να βρω jvm,θεωρω οτι ειναι απο τις πιο ευελικτες κεφαλες..Δεν βιαζομαι ουτως η αλλως,εχω αφθονο χρονο :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
degdekis Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2014 εγω απο ebay.de πήρα τον engl gigmaster30 380euro. Aν η τιμή είναι καλή και ο πωλητής αξιόπιστος, αξίζει να αγοράσεις ΕΝΤΟΣ Ε.Ε. www.thedamnationproject.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
soulseller Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2014 Κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει το ρίσκο, ειδικά για αγορά ενισχυτή. Αν δεν μπορείς εδώ που βλέπεις και ελέγχεις από κοντά να καταλάβεις τι χρήση του έχει κάνει ο προηγούμενος, πόσο μάλλον από φωτογραφίες (που μπορεί να μην είναι πραγματικές).. Ωστόσο δύσκολα θα βρεις Marshall (είτε JVM είτε DSL κάτω από 600 ευρώ), στην Ελλάδα, είτε μέσω αγγελιών είτε σε second hand καταστήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
steve_morse Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2014 Κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει το ρίσκο, ειδικά για αγορά ενισχυτή. Αν δεν μπορείς εδώ που βλέπεις και ελέγχεις από κοντά να καταλάβεις τι χρήση του έχει κάνει ο προηγούμενος, πόσο μάλλον από φωτογραφίες (που μπορεί να μην είναι πραγματικές).. Ωστόσο δύσκολα θα βρεις Marshall (είτε JVM είτε DSL κάτω από 600 ευρώ), στην Ελλάδα, είτε μέσω αγγελιών είτε σε second hand καταστήματα. Και μενα ονειρο απατηλο μου φαινεται αλλα θα δειξει. Λοιπον χθες δοκιμασα καποιους ενισχυτες και μπερδευτηκα ακομα περισσοτερο. -Bugera V22:Μου αρεσε πολυ και δεν το περιμενα.Δυνατος,καλα καθαρα (στην κιθαρα μου δυσκολα τα παιρνεις),αξιοπρεπες βρωμικο καναλι(με ενα πεταλι φτανει και hard rock καταστασεις φανταζομαι). -Βlackstar Ht5/Ht20:Μουντο καθαρο,φοβερα γκαζια,ιδανικος και για το σπιτι!!Τελικα με τους Blackstar τι παιζει,ολο αυτο το drive βγαινει απο δυο μονο λαμπες στην προενισχυση? -Bugera 6260 combo:Καλουτσικο καθαρο,αλλα το lead μου φανηκε πολυ ξυραφι,σαν τρανζιστορατο drive.Δεν το εψαξα πολυ με τις ρυθμισεις και τον δοκιμασα για 2 λεπτα(ισως παιζει και αυτο ρολο) αλλα δεν με κερδισε.Επισης τρομερα θορυβωδης ενισχυτης και τρομερα δυνατος.Θα δωσω μια ευκαιρια και στον 6262. -Τον bugera 333xl δεν τον βρηκα προς το παρον. Οι περισσοτεροι πωλητες (πιστευω ορθα) μου συνιστουν να φτασω μεχρι 20 βατ,για να μπορω να ανοιξω τον ενισχυτη και να τον χρησιμοποιησω και στο σπιτι (χωρις να χρειαστω ΩΡΛ). Επισης καταλαβα οτι μαλλον πρεπει να αλλαξω μαγνητες στην κιθαρα μου για να παρω τους ηχους που θελω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
droneblack Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2014 Toν Bugera που τον ακουσες? Θελω να τον δοκιμασω και εγω, για αυτα τα "καθαρα" που λενε πολλοι. Για blues junior σκεφτομουν αλλα αν μου αρεσει ο bugera ...ειναι κατα 200ευρω φθηνοτερος ;)(με τρωει και ο Vaporizer αλλα νομιζω πως αν τον ακουσω θα απογοητευτω,δεν ξερω γιατι..ετσι μου`κατσε) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
guitarriff Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2014 Παντως λαμπατος που προοριζεται μονο για χρηση σε σπιτι 5 watt είναι αρκετα. Εγω με 1watt δεν μπορω να ανοιξω volume πανω από το 5. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
steve_morse Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2014 Toν Bugera που τον ακουσες? Θελω να τον δοκιμασω και εγω, για αυτα τα "καθαρα" που λενε πολλοι. Για blues junior σκεφτομουν αλλα αν μου αρεσει ο bugera ...ειναι κατα 200ευρω φθηνοτερος ;)(με τρωει και ο Vaporizer αλλα νομιζω πως αν τον ακουσω θα απογοητευτω,δεν ξερω γιατι..ετσι μου`κατσε) Ενας φιλος-φιλου-φιλο-φιλο τον εχει και τον ακουσα χθες..Αλλα τον εχει και ο Ζαχος στον οποιο τον τσεκαρα και σημερα.Τον εχει σε κομπο,οπως επισης εχει και τον blues junior και τον Vaporizer που αναφερεις αρα θα μπορεις να κανεις και τη συγκριση επι τοπου!!! Παντως λαμπατος που προοριζεται μονο για χρηση σε σπιτι 5 watt είναι αρκετα. Εγω με 1watt δεν μπορω να ανοιξω volume πανω από το 5. O ενισχυτης προοριζεται για τα παντα :P..Για εξασκηση στο σπιτι,για προβες με τρελο drummer καθως και Live σε μπαρακια μεχρι beach-μπαρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
droneblack Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2014 Αλλα τον εχει και ο Ζαχος στον οποιο τον τσεκαρα και σημερα.Τον εχει σε κομπο,οπως επισης εχει και τον blues junior και τον Vaporizer που αναφερεις αρα θα μπορεις να κανεις και τη συγκριση επι τοπου!!! Τον Vaporizer τον βλεπω στη βιτρινα καθε βραδι που ψαχνω να παρκαρω κατα εκει,για καμια μπυρα,και τον λιγουρευομαι ;D.Μαλλον αυριο το απογευμα θα παω μια βολτα. Τhanks! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση