Προς το περιεχόμενο

Spyros Delta - Socrates - Mr. W.C & Mountains part2 - guitar cover

Spyros Delta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 28
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Σταμάτα να μας εξευτελίζεις με την κιθαριστική σου δεινότητα. Επιτέλους καλοκαίριασε, δεν χρειάζεται να κάψουμε κι άλλες κιθάρες, το χειμώνα πάλι  8)

No one wants an alien

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

@Ηaris :το pattern του Αντυπα ειναι περιπου ιδιο με του Τρανταλιδη στην original ηχογραφηση με Παπαθανασιου. ;)

Παλι @ Haris :επειδη ο Σπυρος ειναι πολυασχολος θα στο δωκω εγω που το εχω original απο τον Τρανταλιδη!! ;D

@Ray di Tutto :Μεγαλε ποιο κομματακι θελεις απο το PLAZA; Να το βαλουμε στο προγραμμα!!Πολλοι Σωκρατικοι εδω μεσα και δει απο τις παλιοσειρες!! ;D ;D ;D

Tο κομματι ειναι αφιερωμενο σε ολα τα παιδια του forum που ηταν και ειναι φανατικοι ΣΩΚΡΑΤΙΚΟΙ!!

Who is to blame !!Aπο τον μαυρο δισκο On THe Wings !!Οι 2 κιθαρες εχουν το καλυτερο δεσιμο που ειχε παιχτει μεχρι τοτε στην Ελλαδα!!Ο δισκος γραφτηκε στο στουντιο του Γιαννη Σμυρνεου !!!Ροκ ξεροσφυρι ! ;)

Να ενημερωσω οτι ημουν και εγω στον Αγιο Κοσμα !! ;)

Να ενημερωσω οτι ημουν και εγω στον Αγιο Κοσμα !! ;)

Ηθελα να παω και γω σ'αυτο το live, αλλα για καθαρα τεχνικους λογους (ημουν ενος χρονου) δεν μπορεσα να παρευρεθω...shy.gif

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Ρε κωλογριες, το '73 οι πιο πολλοι εδω μεσα, δεν υπηρχαν ακομα ουτε σαν ιδεα  :P

Κι εγω δεν ειχα παει φυσικα καθοτι πιτσιρικος ακομα, αλλα ειχα την τυχη να τους βλεπω να βαρανε απεναντι απο το σπιτι μου, οπου εβρισκετο η μονοκατοικια ενος μεγαλυτερου ξαδερφου μου (με δωματιακι στην αυλη), μαζι και πολλους αλλους μεγαλους μουσικους.

Ενας εξ'αυτων ο Τζιμης ο Ψαροκολλας* (Βατικιωτης) των SOS, Φωτοδημος, Αλαχαδαμης και πολλοι αλλοι (δεν ειχα ιδεα φυσικα ποιους εβλεπα τοτε. Κατι μαλλιαδες ηταν ολοι  ;D).

* Αυτος μου κολλησε και το μικροβιο, παιζωντας και δειχνωντας μου Rory, Jimi, Gilmour κλπ. Θα γνωριζετε πιστευω, οτι εκεινη την εποχη πολλοι απο αυτους που επαιζαν, γυριζαν πλατη για να μη βλεπουμε πως τα παιζουν. Αυτος οχι.

Τωρα ζει μονιμα στην Αγγλια. Τον βρηκα στο FB.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου