Προς το περιεχόμενο

Ηχογραφηση με roland td-4


geo.k

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα, θελω να ηχογραφησω τα ντραμς στο pc.Εχω διαβασει απο δω κ απο κει για το ezdrummer ,addictive drums και αλλα παρομοια προγραμματα. Για να γινει καλα η ηχογραφηση, εκτος απο το καλωδιο συνδεσης μεταξυ pc k roland χρειαζεται και καμια καλη καρτα ηχου ενδιαμεσα η ολα θα ναι οκ με αυτη που εχει το pc?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 4 εβδομάδες αργότερα...

Καλημέρα παιδιά,όταν ηχογραφήσεις MIDI η ποιότητα της κάρτας ήχου δέν θα επηρεάσει το αποτέλεσμα,η μόνη επιρροή που θα εχει θα είναι το latency η καθηστέρηση δηλαδή που θα εμφανίζεται ανάμεσα σε αυτό που παίζεις κ σε αυτό που ακούς.Εφόσον δέν αντιμετωπίζεις τέτοιο πρόβλημα με την κάρτα που έχεις είσαι οκ.Αν όχι δοκίμασε έναν asio4all driver,πιθανότατα θά κανει τη δουλεία.Εγώ πχ ηχογραφώ midi tα τυμπανα μου αλλά με πραγματικό ΗΙΗΑΤ με μικρόφωνο,εκεί επηρρεάζει η κάρτα ήχου οσο αναφορά την προενίσχυση και τη μετατροπή του αναλογικού σήματος σε ψηφιακό,γενικότερα επηρρεάζει τα audio κανάλια σου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου