Προς το περιεχόμενο

Robert Glasper


odis13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ακουω τελευταια πολλες δουλειες του Robert Glasper και απ'οτι βλεπω οι αναφορες που του εχουν γινει στο noiz ειναι σχεδον μηδαμινες. Ωρα για jazz λοιπον! Sort of!

 

Καταπληκτικος πιανιστας/πληκτρας που συνοδευεται παντα απο εξισου τρομερους μουσικους (Chris Dave, Derrick Hodge, Mark Colenburg και αλλοι, χωρις να πιασουμε τη λιστα-κατεβατο των διαφορων δυνατων guest appearances). Eρχεται σε (κυριως) 2 γευσεις ( ;D), το Robert Glasper Trio σε modern jazz trio μονοπατια και το Robert Glasper Experiment, ενα πιο ιδιαιτερο αμαλγαμα jazz/rnb/gospel/hip hop/electronic κλπ.

 

Αν δεν τον ξερετε ηδη και σας αρεσει η jazz και η "μοντερνα μαυρη μουσικη" (αν μου επιτρεπεται ο ορος), νομιζω θα τον εκτιμησετε ιδιαιτερα.

 

Παραθετω μερικα κομματια απο το Εxperiment και ενα live με το Trio - υπαρχει πολυ υλικο online που συμπεριλαμβανει και τους (πληρεις) καταπληκτικους δισκους Black Radio 1 & 2.

 

 

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=XGeZLNSi41E

 

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

είναι φανταστικος,για μένα οτι καλύτερο υπαρχει στην συγχρονη jazz,κ ειναι αντιπροσωπευτικο δείγμα του τι σημαίνει να είσαι φρεσκος κ δημιουργικος καλλιτεχνης.ακου ετσι απο περιεργεια πωs εκαναν το smells like teen spirits tvn nirvana

 

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 χρόνια αργότερα...

Νεκρανασταση, γιατι χτες ειχα την ευκαιρια να δω τον Glasper live και ακομα μαζευω τα σαγονια μου. Αν σας δωθει ποτε η ευκαιρια το συνιστω 100%, το Experiment ηταν απλα εξαιρετικο και ο νεος δισκος (απο τον οποιο παιξανε αρκετο υλικο) φαινεται πολυ ωραιος.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου