Προς το περιεχόμενο

μετατροπή ηχογραφημένων drums σε midi


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα θέλω να κάνω αυτό που  λέω στον τίτλο .Υπάρχει ηχογράφηση drums σε καλή ποιότητα αλλά υπάρχουν ρυθμικά λάθη και ο ήχος δεν με ευχαριστεί. θέλω να το περάσω σε midi μορφή αυτά που έχει παίξει ο ντράμερ για να τα περάσω σε sampler .Σκέφτομαι να χωρίσω σε συχνότητες και με κάποιο wav σε midi converter na πάρω μια βάση για περαιτέρω διόρθωση. Έχετε κάποιο πρόγραμμα ή διαδικασία να προτείνετε? Ο ντράμερ παίζει πολύ σύνθετα και θα είναι δύσκολο να γράψω κατευθείαν αυτά που παίζει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ποιό sequencer χρησιμοποιείς; Έχω την εντύπωση ότι σε όλα τα μοντέρνα DAW υπάρχει η δυνατότητα να εξάγεις τα hitpoints από ένα ηχογραφημένο κανάλι και να τα μετατρέψεις σε MIDI νότες. Στο Cubase γίνεται μέσα από τον ενσωματωμένο audio editor, στα Pro Tools με το beat detective αν δεν απατώμαι κ.ο.κ. Το πρόβλημα βέβαια είναι τι θα κάνεις με τα overhead κανάλια, καθώς εκεί τα hitpoints δεν λένε απολύτως τίποτα και θα πρέπει να βρεις έναν τρόπο να κατασκευάσεις ένα εικονικό overhead track...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Υπαρχει το Recycle της steinberg με hitpoints κτλ και ετσι κανεις quantize, αλλιως, αν χρησιμοποιεις αλλο daw πχ logic σε mac, εχει το flextime που ειναι αριστο και αυτο.

 

Αααα, το drumagog που λεει ο sf, δεν το ηξερα, αλλα απο ο,τι βλεπω απο χαρακτηριστικα και τιμη, νομιζω θα το βουτηξω!!!

 

SF rulez!!!

:)

Your Ear Rulez!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστώ Marble Field, Superfunk, Holystone

δοκίμασα το drumgog 15 μέρες free αφού είχα διαχωρίσει συχνοτικά μπότα ,ταμπούρο και πιατίνια.

Χρησιμοποιώ το fl και για να αποθηκεύσω το midi έπρεπε να το περάσω εκτός με το maple midi και να το ξαναφέρνω μέσα χρησιμοποιώντας το ίδιο κανάλι .(βλακεία του fl)

Kάτι βγήκε αλλά θέλει πολύ περαιτέρω επεξεργασία όπως ήταν λογικό.

Βλέπω να ανοίγει thread για τα harley benton electronics drums ....(OXI MH !!!DEN EINAI KALA!!!!!) ή να μαθαίνει ο ντράμερ πληκτροντράμς...ζέστη!!! τζιτζίκια!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου