Προς το περιεχόμενο

Taylor T5z. Τι πράμα φοβερό είναι αυτό;


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κάνοντας τις βόλτες μου σε διάφορα κιθαρομάγαζα της Νέας Υόρκης έπεςα πάνω στην ακουστικο-ηλεκτρική-γαμιστερή t5z. Ρε παιδιά αυτή η ταστιέρα είναι από άλλο γαλαξία. Τι έχουν κάνει οι ανθρωποι; Συνιστώ ανεπιφύλακτα μια δοκιμή. Έχει κανείς την πιο παλιά t5 να πει καμιά γνώμη;

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

H ενα acoustic simulator pedal. Πολλές πεταλιέρες έχουν και ακουστικό προσομοιωτη κιόλας..Δεν είναι το real deal αλλα ούτε και η taylor ειναι  :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γράφει ο άνθρωπος πως έπαιξε και του άρεσε, μεταξύ πολλών, το όργανο ιδιαίτερα... Φαντάζομαι πως για να σχολιάσει κάποιος για την τιμή ή τις εναλλακτικές, θα πρέπει να έχει και ο ίδιος άποψη...

 

Το ίδιο πράγμα, με την αίσθηση της ταστιέρας και του μπράτσου, το έχω πάθει με την Martin μου. Επίσης, δεν θα ξεχάσω την φορά που δοκίμασα μία gibson j-200... Μαγικό μπράτσο και έκσταση στο πρώτο ακόρντο... Από την μικρή εμπειρία μου, θα έλεγα πως στα ακουστικά όργανα, ότι δίνεις παίρνεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τοσα λεφτα για υβρίδιο? Περνεις μια καλη ακουστικη και μια καλη ηλεκτρικη....τι να σου πω...

 

Εμένα για παράδειγμα δε με βολεύουν καθόλου οι ακουστικές. Δε μπορώ να τις χειριστώ καλά  ;D. Μου φαίνονται σκληρές και το χειρότερο είναι ότι δε ξέρω πως να βολέψω τα μεγάλα σώματα  :o :o ;D.

 

Παιδιά ξαναλέω: Όποιος δεν έχει δοκιμάσει ας πάει για μια απλή δοκιμή. Αν είσαστε ηλεκτρικοί κιθαρίστες θα πάθετε πλάκα με την ταστιέρα. Δε ξέρω τι έχουν κάνει. Δε μπορώ να καταλάβω πως μπορεί να είναι τόσο υπέροχο το μανίκι. Είναι ό,τι πιο άνετο έχω δοκιμάσει ποτέ μου. Τον ήχο τον βρίσκεις μετά.

 

Και ξαναρωτώ: Έχει κανείς εμπειρία με την Τ5, που ήταν πιο πολλή ακουστική; Παρατηρώ πως οι ταστιέρες μοιάζουν αρκετά αλλά αμφιβάλω ότι θα είναι τέτοια βουτυρομάνικο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου