Προς το περιεχόμενο

midi controller 88


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σου παρέα.Χρειάζομαι συμβουλή όσων αφορά ένα βαρυκεντρισμένο πλήκτρο 88άρι.Δεν υπάρχει δυνατότητα δοκιμής μιας και αυτό είναι προνόμιο της επαρχίας.Έχω ψάξει για το studiologic vmk 188 plus.Για να διευκολύνω να αναφέρω ότι προσανατολίζεται για στουντιακή χρήση κατα βάση,χωρίς να αποκλείεται η σπάνια χρήση σε ζωντανο.Καλή απόκριση του κλαβιέ είναι το σημαντικό και για την πρόβα η γρήγορη μεταβολή μέσο slide των ήχων.Το usb νομίζω επιβάλεται.θα χρησιμοποιηθεί με DAW cubase και windows.Έχω δει και το arturia keylab 88.Ποια είναι η γνώμη σας και τι λέει η εμπειρία σας σε οποιοδήποτε μοντέλο με όριο τα 600 ευρώ.Ευχαριστώ.

ΠΑΝΤΕΛΗΣ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τσέκαρε M-Audio Oxygen 88! Άψογο κλαβιέ , real-time knobs , faders και switches . Αν προορίζεται για στούντιο και όχι για πολλές μετακινήσεις , πιστεύω ότι είναι μια καλή και φτηνή λύση. Το μόνο κακό είναι το βάρος του!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου