Προς το περιεχόμενο

Musikmesse Φρανκφούρτη, 15–18 Απριλίου 2015


r2d2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Staff

Η Musikmesse, κορυφαία διοργάνωση για τον κλάδο μουσικής και μουσικών οργάνων, θα ανοίξει και πάλι τις πύλες της από 15 έως 18 Απριλίου 2015 στο εκθεσιακό κέντρο της Φρανκφούρτης, εδραιώνοντας τη θέση της ως κορυφαίο σημείο συνάντησης της βιομηχανίας της μουσικής και μεγαλύτερη διεθνής έκθεση για μουσικά όργανα, νότες και παρτιτούρες, λογισμικό και συστήματα υπολογιστών μουσικής, παραγωγή μουσικής και μάρκετινγκ εδώ και

σχεδόν 30 χρόνια.

 

Κατά τη musikmesse 2014, οι 70.000 επισκέπτες είχαν τη μοναδική δυνατότητα να δουν την τεράστια γκάμα προϊόντων, που περιελάμβαναν από κλασικά όργανα μουσικής, ηλεκτρικές και ακουστικές κιθάρες και μπάσα, χάλκινα και ξύλινα πνευστά, κρουστά & πληκτροφόρα όργανα έως ηλεκτρονικό εξοπλισμό, hardware, λογισμικό υπολογιστών κι αξεσουάρ, υπηρεσίες μάρκετινγκ κι εξοπλισμό για DJ που παρουσίασαν περισσότεροι από 1.345 εκθέτες. Επιπλέον, οι σημαντικότεροι εκδοτικοί οίκοι παρουσίασαν στην έκθεση τη δουλειά τους σε όλα τα μουσικά είδη, από κλασική μουσική και jazz, rock και pop.

 

Εκτός από την ευρεία γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών, η musikmesse αποτελεί επίσης  φόρουμ για περισσότερες από 1.000 live συναυλίες, διαγωνισμούς, workshops, παρουσιάσεις προϊόντων και συζητήσεις.

 

Οι τομείς που καλύπτουν τη θεματολογία της musikmesse, διαχωρίζονται ως εξής:

 

Forum 0: Full range companies

Forum 1: Πληκτροφόρα, αρμόνια, synthesizers, ιστορικά κύμβαλα, εκκλησιαστικά όργανα, αξεσουάρ και ανταλλακτικά

Κτίριο 3.0: Κρουστά κι αξεσουάρ, ηλεκτρικές κιθάρες, ηλεκτρικά μπάσα, ενισχυτές, αξεσουάρ, full range companies

Κτίριο 3.1: Νότες, παρτιτούρες, μουσικές εκδόσεις, έγχορδα, ακουστικές και ηλεκτροακουστικές κιθάρες, έγχορδα και αξεσουάρ

Κτίρια 4.0: Ηλεκτρικές κιθάρες, ηλεκτρικά μπάσα, ενισχυτές, αξεσουάρ και ανταλλακτικά

Κτίριο 4.1: Χάλκινα & ξύλινα πνευστά όργανα, αξεσουάρ

Κτίριο 5.0: Midi, Πληκτροφόρα, αρμόνια, synthesizers, εκκλησιαστικά όργανα, αξεσουάρ και ανταλλακτικά, full range companies, Πιάνο, ιστορικά κύμβαλα, εξαρτήματα και ανταλλακτικά

Κτίριο 5.1: Ηχογραφήσεις, εγγραφές ήχου & εικόνας κι εξοπλισμός DJ

Κτίριο 5.1 Β: Μουσικές εκδόσεις, στούντιο (οπτικοακουστικής), τυπογραφεία, διοργανωτές συναυλιών, ινστιτούτα, ακαδημίες κι ανώτατες σχολές μουσικής.

 

Η πλούσια θεματολογία της musikmesse συμπληρώνεται και διευρύνεται από τα προϊόντα Τεχνολογίας Εκδηλώσεων και Επικοινωνίας, Οπτικοακουστικών Μέσων και Entertainment που παρουσιάζονται στα πλαίσια της έκθεσης Prolight + Sound, που διεξάγεται παράλληλα. Μαζί συγκεντρώνουν 110.000 εμπορικούς επισκέπτες, αριθμός που τις καθιστά κορυφαίες διεθνείς εκθέσεις στον κλάδο τους.

 

Ώρες λειτουργίας της musikmesse: 15 - 18.04.2015 : 9.00 π.μ. έως 6.00 μ.μ

 

Φροντίστε λοιπόν να προγραμματίσετε την επίσκεψή σας στο μεγάλο αυτό γεγονός και προμηθευτείτε έγκαιρα τα εισιτήρια εισόδου με έκπτωση μέσω του γραφείου της Έκθεσης Φρανκφούρτης στην Ελλάδα και την Κύπρο.

 

Παράλληλα ενημερωθείτε και κάνετε κρατήσεις για μετάβαση και διαμονή σας μέσω του ταξιδιωτικού γραφείου του ομίλου μας Travel4Fairs, με εξαιρετικές τιμές σε επιλεγμένα ξενοδοχεία με εύκολη πρόσβαση στο εκθεσιακό της Φρανκφούρτης.

 

Messe Frankfurt Greece, Γραφεία Έκθεσης Φρανκφούρτης στην Ελλάδα & Κύπρο, Κυβέλης 3 & Περικλέους, 153 44 Γέρακας/Π.Χαλανδρίου, Τηλ. 210 6410405, Φαξ 210 6410602, e-mail:

[email protected], www.messefrankfurt.gr, Travel4Fairs – Ταξιδιωτικό τμήμα, Τηλ.210 6090525, Φαξ. 210 6090527, [email protected], www.t4f.gr, ώρες λειτουργίας 9.00 π.μ. – 18.00 μ.μ.

MUSIK__PROLIGHT+SOUND_2015_-_VISITORS_TRAVEL_OFFER.pdf

New_Order_Form_-_Travel_Musikmesse-Prolight_2015.pdf

Δεν γράφουμε Greeklish ούτε ΚΕΦΑΛΑΙΑ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου