Προς το περιεχόμενο

Static Noise


iraklis1877

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα από τον τίτλο θα καταλάβατε ότι έχω πολύ μεγάλο πρόβλημα στατικού ηλεκτρισμού κατά την γνώμη μου. συνδέω την εξωτερική κάρτα ήχου μου και στα monitor μου ακούω συνεχώς ένα πολύ σπαστικό ήχο σαν να ακούω να δουλεύει ο υπολογιστής μου μέσα . η κάρτα ήχου μου δεν ευθύνεται "γιαυτο" καθώς έχω δοκιμάσει 3 διαφορετικές και μου έκαναν το ίδιο μια φορα κατάφερα κατά λάθος να το εξαφανίσω ακουμπώντας τον υπολογιστή μου από την πίσω μεριά του με το χέρι μου .Αν έχετε παρόμοια εμπειρία η ξέρετε πως να το εξαλείψω καθώς είναι πολύ σπαστικό ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα από τον τίτλο θα καταλάβατε ότι έχω πολύ μεγάλο πρόβλημα στατικού ηλεκτρισμού κατά την γνώμη μου. συνδέω την εξωτερική κάρτα ήχου μου και στα monitor μου ακούω συνεχώς ένα πολύ σπαστικό ήχο σαν να ακούω να δουλεύει ο υπολογιστής μου μέσα . η κάρτα ήχου μου δεν ευθύνεται "γιαυτο" καθώς έχω δοκιμάσει 3 διαφορετικές και μου έκαναν το ίδιο .Αν έχετε παρόμοια εμπειρία η ξέρετε πως να το εξαλείψω καθώς είναι πολύ σπαστικό ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πρώτα από όλα έλεγξε την γείωση του υπολογιστή σου.

(Μαζί με αυτό και την γείωση του πολύμπριζου που τον βάζεις.)

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

.... στατικού ηλεκτρισμού...

 

Δεν είναι πρόβλημα "στατικού ηλεκτρισμού": αν ήταν θα σε χτυπούσε ρεύμα κάθε φορά που άγγιζες κάποιο μεταλλικό μέρος του υπολογιστή ή της κάρτας σου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πηγαινα να δημιουργησω το ιδιο ακριβως θεμα αλλα με προλαβες.  ;D

 

Εχω και εγω αυτο το προβλημα. Αγορασα αρχες Οκτωβρη μια Steinberg UR22 και παρ'οτι θεωρειται οτι η προενισχυση της ειναι σχεδον αθορυβη εχω μεγαλο θεμα θορυβου!

Δεν ευθυνεται κατι πριν απο την καρτα ηχου, αφου εχω ενεργους μαγνητες Seymour Duncan που στην κυριολεξια ειναι αθορυβοι. Αλλωστε την κιθαρα και το καλωδιο τα εχω δοκιμασει σε κανονικο ενισχυτη και δεν ειχα καθολου θορυβο.

 

Παιζω με plugins στον υπολογιστη οπως το Guitar Rig και αλλα συναφη αρα το σημα μου ενισχυεται στον υπολογιστη. Θορυβος υπαρχει ακομα και οταν δεν εχω κατι συνδεδεμενο σε καποια εισοδο στην καρτα. Τα πραγματα γινονται αρκετα ανυποφορα οταν βαζω εστω και λιγο distortion στον ηχο μου...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εμενα για να καταλάβετε είναι ένας θόρυβος που ουσιαστικα σαν συχνοτητες μοιαζει και λιγο με αυτο τον θόρυβο που εκανε to dial up οταν συνδεοσουνα στο ιντερνετ παλια.Επίσης όταν ανοιγω προγράμματα τύπου windows media player,bs player,ableton ktl ο θόρυβος αυτός αυξάνεται κατα πολύ. το περιέργο είναι οτι είχε φυγει κάπως και αν ήταν με το χέρι μου δηλαδη δεν ειμαι σιγουρος αλλα ενταξει.Μέχρι στιγμης έχω δοκιμάσει να αλλαξω  καλώδιο στο τροφοδοτικο του υπολογιστη μου, επισης δοκίμασα με διαφορα πολυμπριζα φτηνα και ακριβά,καθάρισα με σεσουαρ τον υπολογιστη απτην πολη σκόνη  μετα εβαλα σε αλλη πριζα τον υπολογιστη σε αλλη τα ηχεία, άλλες καρτες ήχου κτλ μα ακόμα τίποτα .

Σε άλλες εξωτερικές συσκευές πέραν του υπολογιστή δεν έχω προβλημα θορυβου

 

Φίλε μεταλχαρτ και μένα δεν σου μιλάω για θόρυβο οταν συνδέω κάτι στις εισόδους, είναι πάντα !!!

 

Tzon gitar eyxaristw gia tis apanthseis sou

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολλές φορές τους θορύβους αυτούς τους προκαλούν τα ασύρματα ποντίκια και πληκτρολόγια Για ελέγξτε τα..

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αφου ειναι τσεκαρισμενα πριζες και ασυρματα, θα κοιταζα το τροφοδοτικο του pc που συνδεεται στο motherboard(εφοσον συνδεονται οι συσκευες καρφι στα usb των θυρων). Επισης στο device manager μπορεις να δεις τους διαυλους usb που αναφερουν τα mah, στα xp τα εβλεπα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου