Προς το περιεχόμενο

Darkglass Microtubes B7K


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Νομίζω πως το darkglass b7k έχει λίγο λιγότερες επιλογές ως προς τη συνδεσιμότητα, αλλά αν το χρησιμοποιείς ως απλό overdrive μπροστά από κάποια προενίσχυση/κεφαλή/combo δε σε επηρεάζει.

 

Προσωπικά είμαι κιθαρίστας και πήρα για το μπάσο μου το darkglass b3k, και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Πολύ καλό και το sansamp, αλλά το darkglass είναι το καλύτερο overdrive μπάσου που έχω ακούσει. Μέχρι και το b3k που έχει λιγότερα μπλιμπλίκια, σου δίνει χώρο να κάνεις ένα εύρος ήχων, από εξαιρετικά all around ελαφρύ overdrive ίσα ίσα να ζωντανέψει λίγο το fingerpicking, έως σχεδόν fuzzοκατάσταση, και όλα αυτά διατηρώντας το καθαρό low end και μιξάροντάς το άψογα με το overdrive σήμα. Τα διακοπτάκια Attack (2 boost για το high end και θέση OFF) και Grunt (RAW=ανέπαφο low end, FAT και ΤΗΙΝ), κάνουν εξαιρετική δουλειά ώστε να πετύχει ο συνδυασμός blend/level/gain που έχεις επιλέξει κάθε φορά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου