kotsadoros Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2015 Παιδες χρονια πολλα και καλη χρονια! Μολις μονταρα τον μετροπουλο μου μετα απο καιρο με τη βοηθεια απο σχηματικα -αυτι-εμπειρια , το circuit ειναι πολυ κοντα στο μπλε καναλι του καινουργιου bogner 20th anniversary xtc! Ελπιζω να σας αρεσει! Κωστας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vasilisgeo72 Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2015 Παιδες χρονια πολλα και καλη χρονια! Μολις μονταρα τον μετροπουλο μου μετα απο καιρο με τη βοηθεια απο σχηματικα -αυτι-εμπειρια , το circuit ειναι πολυ κοντα στο μπλε καναλι του καινουργιου bogner 20th anniversary xtc! Ελπιζω να σας αρεσει! Κωστας Εμένα μου αρεσει το παιξιμό σου τα υπολοιπα στους γνώστες ;D ;) i love my stratogibsontele Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kotsadoros Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2015 Εμένα μου αρεσει το παιξιμό σου τα υπολοιπα στους γνώστες ;D ;) νασαι καλα βασιλη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2015 Ωραιος ηχος,παιξιμο οπως παντα(κι ας μην ειναι αυτο το θεμα)σκοτω! Καλη χρονια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kotsadoros Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2015 Ωραιος ηχος,παιξιμο οπως παντα(κι ας μην ειναι αυτο το θεμα)σκοτω! Καλη χρονια. [/quote thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2015 Ωραίος ήχος μπράβο φίλε μου :D Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Satanas Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2015 Μύρισε 80ila και μ αρέσει!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2015 Ο Bogner δεν ξέρω πώς ακούγεται πάντως αυτό που άκουσα μ' άρεσε πάρα πολύ και σαν ήχος και σαν παίξιμο! Μπράβο!!! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
iliasaek Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2015 Θα συμφωνησω με τους προηγουμενους! Αν και η υψηλη παικτικη ικανοτητα δεν αφηνει πολλα περιθωρια εκτιμησης του gear,εβγαλες ηχαρα! Μπραβο και καλη χρονια!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kkmspm Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2015 εξαιρετικος ηχος και πολυ ωραιο παιξιμο!!!! ;D www.facebook.com/BlackBodyRadiationAthens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση