Προς το περιεχόμενο

Boss ME 50.Μια ευχαριστη εκπληξη!


Superfunk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Προσυπογραφω και εγω ως πρωην κατοχος μιας Boss me 50....απιστευτο ease of use σε συνδυασμο με μνημες....τα drive της ειναι αξιοπρεπεστατα (ειδικα τα μοντελλα OD, to rat και καποια αλλα που δεν θυμαμαι αυτη τη στιγμη ηταν πολυ καλα). Στο modulation section το chorus ειναι μια χαρα( δεν μου αρεσαν τα phaser και flange) οπως μια χαρα ηταν και τα delays.

 

Aπο την αλλη εκει που παιρνει σαφως κατω απο τη βαση ειναι στο underparametered (βασικα δεν εχει καμια παραμετρο....απλα ενα ποτενσιομετρο που υποτιθεται αλλαζει μεταξυ διαφορων ειδων reverb)και κακο reverb ειδικα αν εχετε συνηθισει σε ποιοτικα και "δυσκολα" βαθη..... Για την τιμη της οφειλω να πω παντως οτι την προτιμουσα σε σχεση με ολες τις αναλογες προτασεις της κατηγορας "πεταλιερα ολα σε ενα" οπως boss gt6 (την οποια βαρεθηκα να προγραμματιζω.......αν θελω να παιξω με γκατζετακια παιζω με rack :D :D :D :D ) και την tonelab (η οποια ειναι καλυτερη στα effects section δεν μου αρεσαν ομως τα γκαζια της).

2 things are infinite:the universe&human stupidity

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 34
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Για την τιμη της οφειλω να πω παντως οτι την προτιμουσα σε σχεση με ολες τις αναλογες προτασεις της κατηγορας "πεταλιερα ολα σε ενα" οπως boss gt6 (την οποια βαρεθηκα να προγραμματιζω.......αν θελω να παιξω με γκατζετακια παιζω με rack :D :D :D :D ) και την tonelab (η οποια ειναι καλυτερη στα effects section δεν μου αρεσαν ομως τα γκαζια της).

 

8O

Σε βρίσκω ισοπεδωτικό :lol:

Στην GT6 ΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ και η ΜΕ50.Μπορείς να την χρησιμοποιήσεις απλά και έξυπνα αν δεν την δεις σαν παιχνίδι (ωχ τι κάνει αυτό' date='ωχ τι κάνει το άλλο) αλλά σαν πλατφόρμα για να φτιάξεις ήχο.Προσωπικά σκέφτομαι σοβαρά να την ξαναγοράσω και να την δουλεύω ΜΑΖΙ με την Tonelab[img']http://deephousepage.com/smilies/party421.gif[/img]

 

 

PS.Πάω στοίχημα οτι τώρα που το είπε ο Superfunk,οι μετοχές της Boss θα ανέβουν κατακόρυφα στο ελληνικό χρηματιστήριο :lol: :lol: :lol:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

To 1spot μάλλον θα είναι καλλίτερο γιατί πολλοι μετασχηματιστές του εμπορίου βγάζουν θόρυβο.

 

1spot εννοείς αυτόν της Boss??

Για το θόρυβο μπορεί κα να έχεις δίκιο γιατί όταν το δοκίμασα σε ένα άλλο πεταλάκι έβγαζε τρελό ήχο και ανησυχό τώρα!

Αν μπορεί κανείς να βοηθήσει με το δικό μου θέμα,παρακαλώ ρίξτε ένα βλέφαρο εδώ http://www.noiz.gr/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=6226&highlight=boss+me+50

για να μην γράφουμε σε άλλα thread :wink:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για να μην ανησυχεις το παλικαρι που μου το εδωσε μου εδωσε μαζι και εναν κοινο μετασχηματιστη 9 βολτ του εμποριου & δεν ακουγεται "κιχ" :wink:

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ έχω την ακριβή σειρά για μπάσο,το GT-6B και δεν το αποχωρίζομαι ποτέ.

Συνοδεύεται από δικό του μετασχηματιστή και είναι γερή κατασκευή από μπετό.

 

Σε ήχο μπορεί να μην αγγίζει τα αναλογικά πετάλια αλλά έρχεται πολύ κοντά,σε βαθμό που αν κάναμε blind tests μπορεί να 'χαμε και γέλια.

Για να πλησιάσει ο ήχος πάντως σε επίπεδα επιθυμητά,θέλει πολύ,πολύ,μα πάρα πολύ ψάξιμο...

Εκεί είναι που αδικείται η συγκεκριμένη πεταλιέρα από πολλούς,βαριούνται να ασχοληθούν και τη βγάζουν,μάπα χωρίς να ξέρουν τι μπορεί να κάνει.Εγώ τέσσερα χρόνια μετά ακόμα βρίσκω καινούρια πράγματα.Αυτό άλλες φορές μ'αρέσει,άλλες φορές με κουράζει...

 

Να πω τέλος οτί οι στοκ ήχοι που έχει είναι όλοι άθλιοι και πρέπει να βρείτε τους δικούς σας!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πάντως αυτό το θέμα με την πεταλιέρα με έκανε να ψάξω ακόμα πιο πολύ την δικιά μου και εχθές βρήκα κάτι καλούς ήχους :lol:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Aγόρασα το ME50 πριν 3 χρόνια, για να γλιτώσω εν μέρει το κουβάλημα των πεταλιών μου και πέτυχα διάνα! Δεν το πούλησα (και ούτε πρόκειται) ούτε καν όταν πήρα το tonelab.

O λόγος που το αγόρασα (και που είναι το ατού του ME50) είναι πως δουλευει σαν να χρησιμοποιείς απλά πεταλάκια (μπορείς να σώσεις, αλλά όποιος το έχει ξέρει πως αυτό δεν είναι καλό - χρειάζεται έξτρα hardware για πλοήγηση και έχει latency απο μπάνκα σε μπάνκα)

Tο μηχάνημα έχει εξαιρετικούς ήχους (κυρίως drive), δουλευει σαν απλά πεταλάκια, είναι πανάλαφρο, πολύ μικρό και πάμφθηνο!!!

 

Kάθε φορά που το tonelab είναι too much, κουβαλάω μαζί μου το ME50.

 

Tο συστήνω ανεπιφύλακτα σε όσους:

-είναι ολιγαρκής σε εφέ

-δεν θέλουν να ξοδέψουν πολλά λεφτά για εφεδιέρα

-είναι νεοι στον πολύπλοκο και πανάκριβο χώρο των εφέ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου