Moderator harilatron Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2007 Σελίδα 5. Α ρε johny. Ούτε τα sos δεν διάβασες 5 ώρες. :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnny69 Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2007 Παιδιά, μην βαράτε όλοι μαζί :-))). Την είχα δει την σελ. 5. Απλώς ήθελα επιβεβαίωση από την πολύτιμη εμπειρία των μελών. Ευχαριστώ όλους Κeep on bluesing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2007 Ζητώ προκαταβολικά συγνώμη από τα αυτιά σας για αυτό που θα ακούσετε...Απλά μου άρεσε αυτό το περίεργο patch που έφτιαξα στην TL και ήθελα να μοιραστώ το αποτέλεσμα μαζί σας... http://www.box.net/shared/rvm13t5b2a Τώρα το πού θα μου χρησιμεύσει αυτός ο ήχος, είναι αλλουνού παππά ευαγγέλιο !!! :D www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2007 :lol: :lol: Όντως weirdo αλλά κάπου μπορεί να κολλήσει. Στο ένα expression έχεις το speed του τρέμολο .... στο άλλο pitch? και παίζεις διπέταλο καθιστός? :lol: :lol: Θυμίζει "έρχεται το UFO - το σκοτώνω - κερδίζω κανονάκι". :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2007 Σαν το theremin της Moog ακούγεται! http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2007 Το όλο εφέ βασίζεται σε Flanger!!! Και έχω όντως χρησιμοποιήσει και τα 2 expressions, ρυθμίζοντας με το ένα το Depth και με το άλλο το Resonance :D Θυμίζει "έρχεται το UFO - το σκοτώνω - κερδίζω κανονάκι". :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2007 Ρε τρελέ, αυτό είναι σαν whammy μαστουρωμένο... :lol: τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2007 Και όμως δεν είναι whammy!!! Πειραματιζόμουνα με τα effects και ξαφνικά προέκυψε ένας ήχος που θύμιζε ασθενοφόρο!!! Μετά έκανα assign τις 2 παραμέτρους που είπα στα expression pedals και άρχισε να ακούγεται έτσι. Το περίεργο είναι ότι δεν ακουμπάω καθόλου τις χορδές!!! www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2007 ... Το περίεργο είναι ότι δεν ακουμπάω καθόλου τις χορδές!!! Αυτό είναι φανερό...δεν ακούγεται πουθενά πενιά. :wink: Πίστευα ότι η κιθάρα είναι σχεδόν κολλημένη στον ενισχυτή και κάνει feedback. Έχει πολύ gain γενικώς το patch? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
electric_wizard Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2007 Εμένα πάλι μου θύμισε ακουστικό εφφέ από ταινία Βέγγου (Θου Βου κλπ.) όταν σήκωνε την κεραία του (αν θυμάμαι καλά). Ο flea έχει δίκιο, μοιάζει πολύ με το theremin... πάρα πολύ! The World Was A Mess But His Hair Was Perfect... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση